Αντιπαράθεσης συνέχεια με Twitter - Μπαμπινιώτη

Συνέχεια στη μεταξύ τους αντιπαράθεση έδωσαν χθες βράδυ, ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος και ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σωκράτης Χάσικος απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα ο Γενικός Ελεγκτής με την οποία είχε παραπέμψει στο λεξικό Μπαμπινιώτη.
"Αφού έψαξες στο λεξικό Μπαμπινιώτη για την ψύχωση, γιατί δεν έψαξες για την λέξη υπηρεσία, όπου θα δεις ότι δεν αφορά ενοικίαση κύριε Γενικέ Ελεγκτή", έγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών.
Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Σωκράτη Χάσικου, ο Γενικός Ελεγκτής παρέπεμψε σε ανακοινωσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις οποίες, όπως είπε, εξηγείται ότι ο Υπουργός Εσωτερικών έχει παραβιάσει την σχετική νομοθεσία και τις αρχές δεοντολογίας, που απαγορεύουν σε υπουργούς και τις εταιρείες τους να συναλλάσσονται με το κράτος.
Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης υποστήριξε ότι με τα νέα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για τους αδιαφανείς χειρισμούς εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος στο συγκεκριμένο κτήριο, καταδείχθηκε ότι η παραβίαση των αρχών ηθικής δεοντολογίας, όχι μόνο υποβαθμίζει το επίπεδο ηθικής, αλλά βλάπτει και τα δημόσια ταμεία.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:34

Τελευταιες Ειδησεις

24 Ιανουαρίου
Ιταλία: «Ξεκίνησε διάλογος» λένε η Λέγκα και η κεντροαριστερά, σε ό,τι αφορά την εκλογή του νέου προέδρου της δημοκρατίας
21:33
Σοβαρό τροχαίο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου
21:14
Μοιρασιά στο ΑΕΚ Αρένα: ΑΕΚ - Ανόρθωση 1-1 (βίντεο)
21:00
Tρεις πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας
20:56
Η Ομόνοια νίκησε δύσκολα την ΠΑΕΕΚ με 2-1 (βίντεο)
20:53
Ταλιμπάν συζητούν στο Όσλο με διπλωμάτες της Δύσης για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας
20:39
Τελεσίδικα εκτός «βουλής» το ΚΚΔ, ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα
20:19
Ένας θάνατος και 2815 νέα περιστατικά κορονοϊού
20:00
Τέλος τα τεστ Covid για εμβολιασμένους ταξιδιώτες προς Αγγλία και η καραντίνα για τους ανεμβολίαστους
19:54
Χρ. Στυλιανίδης: Θα αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση στην Αττική Οδό - Αντίξοες και αύριο οι συνθήκες σε πολλές περιοχές της χώρας
19:17
Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας για διαφοροποίηση του μέτρου “test to stay” στα σχολεία
18:56
Παρέμβαση ΥΠΕΞ για τις εξελίξεις στη Συρία, Λιβύη και Ανατολική Ευρώπη στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
18:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand