Το σκηνικό στον β' ομιλο

Σημαντική νίκη για τον Άρη σε βάρος της Δόξας σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta στο Β' όμιλο.

4-1 το σκορ για τον Άρη που άφησε την αντίπαλο του επτά βαθμούς πίσω στην 6η και τελευταία θέση του Β' ομίλου που οδηγεί στη Β' Κατηγορία. 

Στους 30 βαθμούς ο Άρης, στους 23 η Δόξα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. 

Η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 13ο λεπτό λόγω αποβολής του τερματοφύλακα της Νέγκρι και ο Άρης πέτυχε δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, με το Μαραγκουδάκη στο 39' και το Γιούσεφ στο 42'. 

Ο Φράγκος στο 67' πέτυχε το 3-0 για τον Άρη, ο Μπραούλιο μείωσε στο 80' για τη Δόξα και στο 90' ο Γιούσεφ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Επιστροφή στις νίκες για τη Νέα Σαλαμίνα που νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Άχνας. Ο Μακρίεφ στο 18' άνοιξε το σκορ για να πετύχει το 2-0 ο ο Εγγλέζου με απευθείας φάουλ στο 50'. 

Στο 79' λεπτό ο Μακρίεφ εκτέλεσε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα έξω. 

Ο Εθνικός έμεινε στους 30 βαθμούς, η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε στους 34. 

Στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη Νέα Σαλαμίνα παρέμεινε ο Ερμής που νίκησε με 3-1 την Καρμιώτισσα. Στους 30 βαθμούς η Καρμιώτισσα μαζί με Εθνικό και Άρη.

Ο Μασίνουα άνοιξε το σκορ για τον Ερμή στο 65', ο Μπάουμαν με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0 στο 76', ο Πάντος μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις, πριν ο Ψάλτης πετύχει το 3-1 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο Α' ημίχρονο κα με το σκορ στο 0-0, ο Μπαρμπαρό αστόχησε σε πέναλτι για την Καρμιώτισσα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 19:38

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.