Νίκες για Απόλλωνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση

Απόλλωνας και ΑΕΚ προχώρησαν με νίκες και πλέον αναμένουν το αποτέλεσμα του αποψινού μεγάλου ντέρμπι στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.

Σημαντική νίκη και για την Ανόρθωση, η οποία έκανε ένα ακόμη βήμα για την εξάδα.

Τα αποτελέσματα:

ΑΡΗΣ    -   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ     4-0
ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΔΟΞΑ                 1-3
ΑΕΖ       -   ΕΡΜΗΣ                    0-4
ΑΕΚ    -    ΟΜΟΝΟΙΑ                4-2
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ  3-0
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ        4-2

Δευτέρα 20.2.17
-------------------------
ΑΠΟΕΛ  -  ΑΕΛ     19:00

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Παίζοντας όσο χρειαζόταν ο Απόλλωνας επικράτησε εύκολα της Καρμιώτισσας με 3-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς. Δύο γκολ ο Πίεχ και ένα ο Ντα Σίλβα για τους "γαλάζιους" οι οποίοι την Τετάρτη υποδέχονται την Ομόνοια στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου Κόκα Κόκα, 2-2 το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ, ενώ την Καθαρά Δευτέρα θα τα πουν με το ΑΠΟΕΛ στην προετλευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Στους 24 βαθμούς έμεινε η Καρμιώτισσα, που πλέον νιώθει και την ανάσα του Αρη, που είναι τρείς βαθμούς πιο πίσω.

ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
Καταιγιστική η ΑΕΚ, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Ομόνοια και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη με 4-2, σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, Απογοητευτική εμφάνιση για τους "πράσινους" με την άμυνα τους να φθάνει τα 34 γκολ σε 24 αγώνες. Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε καλύτερα και επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό της κατάφερε να προηγηθεί με το γκολ του Μουρίγιο στο 36ο λεπτό. Συνεχίζοντας  στους ίδιους ρυθμούς, κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα με τον Λαρένα να κάνει το 2-0. Το πέναλτι του Τρισκόφκσκι στο 50ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Σκοπιανό να πανηγυρίσει νέο ρεκόρ καριέρας φθάνοντας μέχρι στιγμής τα 12 γκολ και ξεπερνώντας το προηγούμενο του, που ήταν την περίοδο 2011 όταν αγωνιζόνταν στο ΑΠΟΕΛ. Ο Δημήτρης Χριρσοφή που μπήκε ως αλλαγή μείωσε για την Ομόνοια, στο 67ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φλοριάν πέτυχε το 4-1 με τον Μπρεεβελτν στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τλεικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έφθασε τους 51 βαθμούς και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση, η χθεσινή εμφάνιση της όμως γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς της, εν όψει φυσικά και του πρώτου αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΝόρθωση. Προβληματισμός και κατήφια στην Ομόνοια, που σε ένα ακόμη ντέρμπι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έμεινε στην 5η θέση με 47 βαθμούς. Πλέον, η ομάδα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της για τον πολύ δύσκολο αγώνα με τον ΑΠόλλωνα την Τετάρτη για το κύπελλο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Με τον Αντρε Αλβες σε τρελλά κέφια η Ανόρθωση, επικράτησε του Εθνικού με 4-2 και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για είσοδο στην πρώτη εξάδα, καθώς φθασε τους 35 βαθμούς. Ο Εθνικός μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τον Ζελάγια και το αυτογκόλ του Σάντος, η Κυρία όμως δεν έχασε την αυτοπεποίθηση της και με τον Αλβες που πέτυχε χατ τρικ, το δεύτερο στην Κύπρο, αλλά και του Βίκτορ κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και με 4-2 να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη. Δέκα γκολ στο πρωτάθλημα για τον Αλβες, 4 με την Ανόρθωση και 6 με την ΑΕΚ. Ολοι γυρίζουν σελίδα και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ για το κυπέλλου. Ειναι γεγονός πως η Κυρία θέλει τη διάκριση και στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα θα παλέψει για το θετικό αποτέλσμα εν όψει του επαναληπτικού. Στην 9η θέση και τους 29 ο Εθνικός

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:08

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.