Άνοιξε η θέση Καλλιτεχνικού Διευθυντή – μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Πέντε μέρες μετά την υποβολή παραίτησης του Καλλιτεχνικού Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου Άλκη Μπαλτά, το ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα  προκήρυξε σήμερα τη θέση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο καλλιτεχνικός διευθυντής- μαέστρος θα αποτελεί τον βασικό μαέστρο της ορχήστρας και ταυτόχρονα θα έχει και την ευθύνη του καταρτισμού και υλοποίησης του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα στους όρους εργασίας αναφέρεται ότι οφείλει να συνεργάζεται στενά και σε πλήρη αρμονία με το Διοικητικό Συμβούλιο και την νεοσύστατη Καλλιτεχνική του Επιτροπή, καθώς και με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ιδρύματος από τον οποίο λαμβάνει καθοδήγηση ως προς τα χρονοδιαγράμματα, τις υποχρεώσεις, τον προϋπολογισμό ή/και άλλα θέματα που αφορούν στην εργασία του και τον οποίο ενημερώνει για όλες τις πράξεις και ενέργειες του και του προωθεί τα θέματα του ώστε να τίθενται υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου για έγκριση

Η πλήρωση της θέσης θα είναι με Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών τριετούς διάρκειας με αμοιβή €150.000,00 και θα καταβληθεί σε 35 ισόποσες μηνιαίες δόσεις €4,166.67 και μία δόση των €4,166.55.
Γίνεται διευκρίνιση ότι έδρα της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου ορίζεται η Λευκωσία και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου δεν δικαιούται την κάλυψη των όποιων εξόδων ενδεχόμενα να προκύπτουν από τη διαμονή του στην Κύπρο ή/και ταξιδιών του από ή/και προς την Κύπρο. Νοείται όμως ότι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Ορχήστρας υποχρεούται, για σκοπούς παροχής των υπηρεσιών και εκτέλεσης των καθηκόντων του, να μεταβαίνει σε άλλες πόλεις ή/και κοινότητες της Κύπρου ή/και στο εξωτερικό, στην οποία περίπτωση τα έξοδα μετακινήσεων ή/και διαμονής του θα καλύπτονται από την Ορχήστρα, νοουμένου ότι έχει εκ των προτέρων ενημερώσει τον Εκτελεστικό Διευθυντή και έχει εξασφαλίσει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οσον αφορά τα απαιτούμενα προσόντα είναι :

1.Αναγνωρισμένο Πανεπιστημιακό  δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στη Διεύθυνση Ορχήστρας
 2. Πενταετής, τουλάχιστον, πείρα στη διεύθυνση Ορχήστρας
 3. Πενταετής, τουλάχιστον, διοικητική  εμπειρία σε θέση που περιέχει το σύνολο ή, έστω, την πλειοψηφία των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της θέσης που περιγράφεται πιο πάνω
 4. Καλή γνώση της Αγγλικής και μίας ακόμη Ευρωπαϊκής γλώσσας, κατά προτίμηση της Ελληνικής
5. Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία, ευθυκρισία καθώς και διευθυντική, οργανωτική και διοικητική ικανότητα σε θέματα διεύθυνσης Ορχήστρας

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν το έντυπο αίτησης και  Σχέδιο Υπηρεσίας με σημειώσεις αναφορικά  με τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων  τα οποία  είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.cyso.org.cy από τις 16.02.2017.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν στο Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου (Τ.Θ. 28922, 2084 Ακρόπολη, Λευκωσία),  μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017 (η ταχυδρομική σφραγίδα μπορεί να θεωρηθεί απόδειξη), μαζί με όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα.

Επιμέλεια: Στέλλα Ολυμπίου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:10

Τελευταιες Ειδησεις

16 Ιουνίου
Η υιοθέτηση ΜΟΕ θα βοηθούσε σημαντικά στη συνέχιση της ειρηνευτική διαδικασίας, λέει ο ΠτΔ
21:44
Κανείς δεν θέλει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο, δήλωσε ο Μπάιντεν
21:35
Ο Μπορέλ παρουσίασε την πολιτική της ΕΕ απέναντι στη Ρωσία
21:02
68 νέα περιστατικά κορονοϊού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας
20:47
Στίγκλιτς: Με την άρνησή της να άρει την πατέντα για το εμβόλιο του κορονοϊού, η Γερμανία κρατά όμηρο όλο τον κόσμο
20:25
Αστυνομία:Κοντά στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που ασχολείται με διακίνηση ναρκωτικών και οπλισμού
19:43
Την επιστροφή των πρέσβεων τους σε Μόσχα και Ουάσινγκτον, αποφάσισαν Βλαντιμίρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν
19:19
Μια «προβλέψιμη σχέση» μεταξύ «δύο μεγάλων δυνάμεων» επιθυμεί ο Τζο Μπάιντεν
19:16
Ελλάδα-Κορονοϊός: 549 νέα κρούσματα και 13 θάνατοι – Στους οι 330 διασωληνωμένοι
18:29
Το 48% των Τούρκων θέλει προσάρτηση των κατεχομένων, σύμφωνα με έρευνα
18:11
Τουρκική λίρα: Ο Ερντογάν μιλάει και το νόμισμα καταρρέει
17:59
Την υψηλότερη κερδοφορία στην 9ετία ανακοίνωσε η Cyta, έχοντας πρόκληση το ψηφιακό μέλλον της Κύπρου
17:24
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand