Άνοιξε η θέση Καλλιτεχνικού Διευθυντή – μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Πέντε μέρες μετά την υποβολή παραίτησης του Καλλιτεχνικού Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου Άλκη Μπαλτά, το ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα  προκήρυξε σήμερα τη θέση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο καλλιτεχνικός διευθυντής- μαέστρος θα αποτελεί τον βασικό μαέστρο της ορχήστρας και ταυτόχρονα θα έχει και την ευθύνη του καταρτισμού και υλοποίησης του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα στους όρους εργασίας αναφέρεται ότι οφείλει να συνεργάζεται στενά και σε πλήρη αρμονία με το Διοικητικό Συμβούλιο και την νεοσύστατη Καλλιτεχνική του Επιτροπή, καθώς και με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ιδρύματος από τον οποίο λαμβάνει καθοδήγηση ως προς τα χρονοδιαγράμματα, τις υποχρεώσεις, τον προϋπολογισμό ή/και άλλα θέματα που αφορούν στην εργασία του και τον οποίο ενημερώνει για όλες τις πράξεις και ενέργειες του και του προωθεί τα θέματα του ώστε να τίθενται υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου για έγκριση

Η πλήρωση της θέσης θα είναι με Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών τριετούς διάρκειας με αμοιβή €150.000,00 και θα καταβληθεί σε 35 ισόποσες μηνιαίες δόσεις €4,166.67 και μία δόση των €4,166.55.
Γίνεται διευκρίνιση ότι έδρα της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου ορίζεται η Λευκωσία και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου δεν δικαιούται την κάλυψη των όποιων εξόδων ενδεχόμενα να προκύπτουν από τη διαμονή του στην Κύπρο ή/και ταξιδιών του από ή/και προς την Κύπρο. Νοείται όμως ότι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Ορχήστρας υποχρεούται, για σκοπούς παροχής των υπηρεσιών και εκτέλεσης των καθηκόντων του, να μεταβαίνει σε άλλες πόλεις ή/και κοινότητες της Κύπρου ή/και στο εξωτερικό, στην οποία περίπτωση τα έξοδα μετακινήσεων ή/και διαμονής του θα καλύπτονται από την Ορχήστρα, νοουμένου ότι έχει εκ των προτέρων ενημερώσει τον Εκτελεστικό Διευθυντή και έχει εξασφαλίσει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οσον αφορά τα απαιτούμενα προσόντα είναι :

1.Αναγνωρισμένο Πανεπιστημιακό  δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν στη Διεύθυνση Ορχήστρας
 2. Πενταετής, τουλάχιστον, πείρα στη διεύθυνση Ορχήστρας
 3. Πενταετής, τουλάχιστον, διοικητική  εμπειρία σε θέση που περιέχει το σύνολο ή, έστω, την πλειοψηφία των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της θέσης που περιγράφεται πιο πάνω
 4. Καλή γνώση της Αγγλικής και μίας ακόμη Ευρωπαϊκής γλώσσας, κατά προτίμηση της Ελληνικής
5. Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία, ευθυκρισία καθώς και διευθυντική, οργανωτική και διοικητική ικανότητα σε θέματα διεύθυνσης Ορχήστρας

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν το έντυπο αίτησης και  Σχέδιο Υπηρεσίας με σημειώσεις αναφορικά  με τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων  τα οποία  είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.cyso.org.cy από τις 16.02.2017.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να σταλούν στο Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου (Τ.Θ. 28922, 2084 Ακρόπολη, Λευκωσία),  μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017 (η ταχυδρομική σφραγίδα μπορεί να θεωρηθεί απόδειξη), μαζί με όλα τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα.

Επιμέλεια: Στέλλα Ολυμπίου

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:10

Τελευταιες Ειδησεις

25 Σεπτεμβρίου
Συνεχίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας οι δεσμοφύλακες
17:30
Ανοίγουν οι στρόφιγγες του ελληνοβουλγαρικού αγωγού αερίου IGB στις αρχές Οκτωβρίου
17:07
Ο κυκλώνας Φιόνα προκαλεί καταστροφές και στις ακτές του Καναδά
16:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/9/22
16:23
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα εφοδιάσουν τη Γερμανία με ντίζελ και LNG
16:07
Ουκρανία: Νέες επιθέσεις στην Οδησσό με ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη
15:54
Διαδήλωση αλληλεγγύης έξω από την Πρεσβεία του Ιράν στη Λευκωσία
15:33
Στις ΗΠΑ μεταβαίνει ο Υπουργός Εσωτερικών την Τρίτη - Ενημέρωση ΟΗΕ για το μεταναστευτικό στην Κύπρο
15:04
Η Μόσχα κατηγορεί τις ουκρανικές δυνάμεις για επιθέσεις γύρω από το πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
14:44
Υπό την «πλήρη προστασία» της Ρωσίας οι ουκρανικές περιοχές που θα προσαρτηθούν μετά τα δημοψηφίσματα, δήλωσε ο Λαβρόφ
14:24
Φρανσουά Ολάντ: "Αντιφατική προσωπικότητα ο Ερντογάν. Χάραξε στρατηγική βασισμένη στην επιθετικότητα"
14:15
Ιταλία: Ο Ματαρέλα ψήφισε στο Παλέρμο εν μέσω χειροκροτημάτων
14:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand