Τελετή επίδοσης χαριστικών παροχών

«Σήμερα η Πολιτεία μέσω του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού τιμά και επιβραβεύει αυτούς που ξεχώρισαν και πρόβαλαν την πατρίδα μας στον διεθνή αθλητικό χώρο.

Θερμά συγχαρητήρια  απευθύνω τόσο στους Αθλητές όσο και σε  όλους όσους περιβάλλουν και στηρίζουν τους αθλητές μας, που δεν είναι άλλοι από τους Προπονητές, τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και τους γονείς τους».

Αυτά τα λόγια τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο  Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης κατά την τελετή επίδοσης των Χαριστικών Παροχών για το 2016 στους  αθλητές και στους προπονητές τους για τις διεθνείς επιτυχίες τους, που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΟΑ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017. Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «Ένα όραμα, μια ψυχή, μια παντοτινή περηφάνια».

Οι χαριστικές παροχές θα δόθηκαν στους αθλητές – πρωταθλητές: Κυριάκο Ιωάννου, Μίλαν Τραϊκοβιτς, Απόστολο Παρέλλη, Δημήτρη Χονδροκούκη (ΚΟΕΑΣ),  Παύλο Κοντίδη (ΚΙΟ), Κωνσταντίνα Νικολάου (ΣΚΟΚ), Καρολίνα Πελεντρίτου και Αντώνη Αρέστη (ΚΕΠΕ). Και στους προπονητές: Δημήτρης Ευθυμίου, Αντώνης Γιαννουλάκης, Κυριάκος Χονδροκούκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Jozo Jakelic, Μιχάλης Κατζιανής, Στέλιος Κακαβογιάννης και Κωνσταντίνος Χρίστου.

Το συνολικό ποσό που δόθηκε για το 2016, είναι €403.010 ευρώ. 

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ απευθυνόμενος  στους αθλητές, ανέφερε: «Ο Σχεδιασμός του ΚΟΑ ονομάζεται «Χαριστικές Παροχές», αλλά τίποτε δεν σας χαρίστηκε, αφού το ότι κατακτήσατε και κερδίσατε, είναι με σκληρή δουλειά. Οι επιτυχίες σας, τιμούν ιδιαίτερα την μικρή πατρίδα μας και σας ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες που στέλλουν τα πιο αισιόδοξα μηνύματα στην κοινωνία μας. Οι επιτυχίες σας, είναι το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας που δείχνει ότι ο αθλητισμός της Κύπρου βρίσκεται σε σωστή πορεία».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος και Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, Πρόεδροι των Ομοσπονδιών που βραβεύτηκαν αθλητές τους, ο Πρεσβευτής του Fair Play Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Επιθεωρήτρια Φυσικής Αγωγής της Μέσης Εκπαίδευσης Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Τελευταιες Ειδησεις

03 Μαρτίου
Βίκτωρας Παπαδόπουλος:Δεν υπάρχει καμία απόφαση να αλλάξει η πορεία έλευσης του East Med και να παρακαμφθεί η Κύπρος
09:45
Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τα άτομα 69 ετών και άνω
09:24
Λάμψη Χεζόνια, αλλά ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπαρτσελόνα, με 85-77
09:15
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας
09:09
Καταγγελίες 166 πολιτών και ιδιοκτητών 2 υποστατικών από Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά κορονοϊού
07:44
Η Γερμανία απέλασε το 2020 λιγότερους από τους μισούς μετανάστες σε σχέση με το 2019
07:36
Στο Υπουργικό Συμβούλιο η πρόταση για δημοψήφισμα στην τοπική αυτοδιοίκηση
07:00
Σαουδική Αραβία: Χωρίς εμβολιασμό δεν επιτρέπεται προσκύνημα στην Μέκκα
06:54
Γερμανία: 418 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19
06:45
Ισημερινός: Οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 κοντεύουν τους 11.100
06:32
Μεξικό: 1.035 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19
06:27
Βραζιλία: 1.641 νεκροί εξαιτίας της COVID-19 νέο τραγικό ρεκόρ
06:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand