ΠΑΜΠΟΣ: " Για μένα μετρά τι θα πετύχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος"

Ο Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη διπλή μονομαχία με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο και τους στόχους της ομάδας. 

Αρχικά: "Πρώτος μας στόχος είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα. Ειμαστε σε καλό δρόμο. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι που θα καταλήξει η ομάδα τον Μάιο. Θέλω να έχει υπομονή ο κόσμος. Να έχει παλμό, οι παίκτες ειναι τρελαμένοι με τον κόσμο. Υπόσχεση μας να δίνουμε τα πάντα για το μεγαλείο της ΑΕΛ.

Για το ματς με την ΑΕΚ: "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα και θα γίνει πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα είναι πολύ σημαντικό αν κερδίσουμε. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Οτι και να έρθει, για μενα μετρά τι θα πετύχουμε με το τέλος του πρωταθλήματος".

Αν υπάρχει βάθος στο ρόστερ: "Είμαι ευχαριστημένος με το βάθος, σύμφωνα με το μπάτζετ που έχουμε. Δίκαια βρισκόμαστε εκεί που είμαστε σήμερα. Σχεδόν όλες οι ομάδες που είναι τώρα στην εξάδα έχουν πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν μετράνε μόνο τα λεφτά. Σιγά σιγά δένουν οι νέοι παίκτες με την ομάδα και φαίνεται αυτό".

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: "Σχεδόν όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν ντέρμπι αφού έρχονται τα playoff. Δεν είναι ούτε πλεονέκτημα ούτε μειονέκτημα. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση. Έχω πει αρκετές φορές ότι όλα τα αποτελέσματα είναι εκεί. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Σημασία για μας έχει σε μια αποτυχία να είσαι εκεί για να αντιδράσεις σωστά".

Αν υπάρχει άγχος για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: "Η ΑΕΛ σε κάθε παιχνίδι από την αρχή της σεζόν δίνει εξετάσεις. Δεν υπάρχει θέμα άγχους. Παίρνουν και κάποια παιδιά χρόνο συμμετοχής και σημασία έχει όταν κληθούν να αγωνιστούν να είναι έτοιμοι. Οι αντίπαλοι έχουν περισσοτερο άγχος απο εμάς που δήλωσαν οτι πάνε για πρωτάθλημα. Εμείς δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα". 

Για την κλήρωση με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο: "Δεν είμαστε και η πιο τυχερή ομάδα. Θα παίξουμε με μια ομάδα με το πιο ολοκληρωμένο ρόστερ που δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Θα γίνουν δυο πολύ μεγάλα παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και ο καλύτερος να κερδίσει".

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:26

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.