Νίκη και κορυφή για την Ανόρθωση

Νικες για την ΑΕΚ και την Ανόρθωση που εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς.

Ανέβηκε τρίτη η ΑΕΛ, τριάρα και νίκη στο ντέρμπι των "αιωνίων" για το ΑΠΟΕΛ.
Τα αποτελέσματα:
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 
Ομόνοια  ΑΠΟΕΛ       1-3
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 
 Αλκή  Απόλλων      1-4 
 Εθνικός Άχνας  ΑΕΚ   0-3
 Ολυμπιακός  Άρης      0-0
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 
 ΑΕΛ  Νέα Σαλαμίνα        3-1
 Ερμής  Ανόρθωση       1-2
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 
 Πάφος F.C.  Δόξα       7μμ
ΑΝΟ ΝΙΚΗ
Με σκορερ τους Παλάνκα και Καμαρά η Ανόρθωση, έφυγε με τη νίκη από το ΓΣΖ στην αναμέτρηση με τον Ερμή, με 2-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ έχοντας από 26 βαθμούς. 7η νικη για την ομάδα της Αμμοχώστου που παραμένει αήττητη, ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Πράνιτς.
Παλάνκα και Καμαρά σκόραραν για την Ανόρθωση, ο Αλεξ Κωνσταντίνου ισοφάρισε προσωρινά για τον Ερμή. Σε ενα ακόμη παιχνίδι, η ομάδα του Ρόνι Λέβι, έδειξε χαρακτήρα καθώς παρά την ισοφάριση έβαλε πίεση στα τελευταία λεπτά φθάνοντας στη σημαντική νίκη. Το πάλεψε η ομάδα της Αραδίππου δεν μπόρεσε όμως να πάρει βαθμολογικό όφελος και έμεινε στους 10 βαθμούς.
ΑΕΛ ΝΙΚΗ
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΛ η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Νέας Σαλαμίνας με 3-1.Μπενίτεζ, Λεάντρο και Αρουαμπαρένα τα γκολ για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Γκράσι για την Νέα Σαλαμίνα. Στους 22 βαθμούς και στην τρίτη θέση οι "γαλαζοκίτρινιοι" εμεινε κολλημένη στους οκτώ η Σαλαμίνα.
ΑΕΚ ΠΡΩΤΗ
Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα επικράτησε με 3-0 του Εθνικού στο Δασάκι και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 26 βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς.
Ο Φλοριάν άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό με κεφαλιά, με τον Ακοράν να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ στο 42ο και στο 80ο λεπτό. Στα 11 γκολ ο Γάλλος επιθετικός εξακολουθεί να οδηγεί τον πίνακα των σκόρερ. Η διοίκηση της ΑΕΚ εχει ηδη αρχισει επαφες με τον Τολεμές για την ανανέωση της συνεργασίας τους/.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΠΛΟ
Ξέσπασε με τεσσάρα ο Απόλλωνας ο οποίος πανηγύρισε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λεμεσού επικράτησε στο "Αμμόχωστος" της Αλκής με 4-1 και ανέβηκε στους 19 βαθμούς, έχοντας 10 περισσότερους από την ομάδα της Ορόκλινης. Ο Ζάντερ άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 7ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Φαμπρίτσιο για την Αλκή στο 39.
Ο Σκέμπρι στο 62ο λεπτό πέτυχε το 2-1 για τον Απόλλωνα για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από το Μάγκλιτσα τρία λεπτά αργότερα και στο 73ο λεπτό με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.Πλέον η ομάδα της Λεμεσού στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Πεμπτης απέναντι στη Λιόν για την 5η αγωνιστική του γιουρόπα λιγκ. Στις δέκα και πέντε ο αγώνας απευθείας από το ΡΙΚ2 και το κανάλι υψηλής ευκρίνειας του σταθμού μας.
Το Σάββατο στο Μακάρειο Ολυμπιακός και Αρης κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία.
ΑΠΟΕΛ ΝΙΚΗ
Ο Γκαγιάς Ζαχιντ ηταν το κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι των αιωνίων. Ο Πακιστανός ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1. Ειχαν την ουσία οι "γαλαζοκίτρινοι" και πανηγύρισαν την όγδοη σερί νίκη επί της Ομόνοιας, έμειναν με τις εντυπώσεις οι "πράσινοι" οι οποίοι φανέρωσαν σε ένα ακόμη αγώνα τις αδυναμίες τους...
Πλέον στο μυαλό όλων στον Αρχάγγελο είναι η αυριανή αναμέτρηση με την Ρεαλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του τσάμπιονς λιγκ. Σήμερα η τελευταία προπόνηση και η άφιξη της βασίλισσας στην Κύπρο ενώ ως γνωστό η διοίκηση ανακοίνωσε σολτ άουτ.
 
 
 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 14:24

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.