ΣΩΦΡΟΝΗΣ: ''Θα ήταν άδικο για την Αταλάντα να μήν κέρδιζε''

Δηλώσεις στην κάμερα του ΡΙΚ έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Αταλάντα. Παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ιταλικής ομάδας και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

''Φάνηκε στο παιχνίδι ότι αυτή η ομάδα έχει αρκετά καλή ποιότητα. Έκανε ένα τέλειο παιχνίδι. Και προχθές που παρακολουθήσαμε το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.  Αν παίρναμε κάτι από το παιχνίδι θα ήταν άδικο για την Αταλάντα. Εκεί όμως που ισοφαρίσαμε το παιχνίδι έπρεπε να κρατήσουμε λίγο παραπάνω και αν είχαμε κάποιες ελπίδες στο τέλος να πάρουμε κάτι'', τόνισε αρχικά και συνέχισε… 

''Σίγουρα άμα βλέπει τις πολλές δυνατότητες που έχει ομάδα ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πρέπει να δουλεύεις και να λες τα πράγματα όπως είναι. Είναι μια ομάδα που είχε συνεχή αλλαγή θέσεων, είχε ρυθμό και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στο επιθετικό κομμάτι. Μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα''. 

Για την συνέχεια είπε: ''Είδατε πόσο ο κόσμος ήταν στο παιχνίδι, είδατε πόσο βοήθησε όταν βάλαμε το γκολ. Όλοι ξεσηκώθηκαν. Σίγουρα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στο δικό μας κόσμο που έδωσε τη δική του μάχη σε μια δύσκολη έδρα. Είδατε πως όταν έχεις καυτή έδρα πόσο πολύ φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.  Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο καλοί και απαιτητικοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα''.  

Για το γεγονός ότι η Αταλάντα χάνει μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας είπε: ''Έτσι είναι όλες οι ομάδες. Στην έδρα τους είναι πάρα πολύ δυνατές αφού παίρνουν ψυχολογία από τον κόσμο. Εμείς στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε αρκετά καλοί για να πάρουμε κάτι καλό''.

Για την στροφή στο πρωτάθλημα είπε: ''Σίγουρα περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, να περάσει και αυτό για να επιστρέψουμε στους πάγκους. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς''. 

Για το ότι η ομάδα χάνει από τη δυναμική της όταν δεν είναι στον πάγκο είπε: ''Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Ο Περικλής ήρθε στον Απόλλωνα ως αναλυτής. Δεν ήρθε σαν προπονητής. Και εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτά που κάνει ο Περικλής. Σίγουρα τέσσερα παιχνίδια, εγώ να είμαι τιμωρημένος και τα δύο να είναι ντέρμπι είναι για την ομάδα μου κρίμα. Δεν πω κάτι άλλο γιατί αυτό με πληγώνει πάρα πολύ. Θα επιστρέψουμε και θα είμαστε πάλι δυνατοί''.  

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 14:57

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Μονόωρη στάση εργασίας σήμερα για το προσωπικό του ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
05:53
Τμήμα Μετεωρολόγιας 1ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
05:35
28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.