Λύγισε στην ανωτερότητα της Αταλάντα ο Απόλλωνας, 3-1 στο "Μαπέι" και πρώτη ήττα στη διοργάνωση

Λύγισε από ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο ο Απόλλωνα στο στάδιο ''Μαπέι'', με την Αταλάντα να είναι μία κλάση πιο πάνω από τη δική μας ομάδα, φθάνοντας στη νίκη με 3-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Ετσι ο Απόλλωνας δέχθηκε την 1η του ήττα από την καταφανώς ανώτερη ιταλική ομάδα, που ήταν σε φοβερή βραδιά και αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Μπρούνο Βάλε ήταν εξαιρετικός έκανε αρκετές σωτήριες αποκρούσεις αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στην ομάδα του Γκασπερίνι που είχε 20 τελικές προσπάθειες.

Οι Ιταλοί επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, είναι σίγουρα η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και δίκαια είναι στην 1η θέση με 7 βαθμούς.

Ο Απόλλωνας πέρασε δύσκολα  από το ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω από 12ο λεπτό γκολ Ιλισιτς, τον κράτησε προσωρινά στο ματς ο Βαλε. Ειρήσθη εν παρόδω ο σπουδαίος Πορτογάλος συμπλήρωσε 30 ευρωπαϊκές συμμετοχές και έπιασε τον Πάμπο Πίττα.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόλις στο 39 ήρθε το πρώτο σουτ Απόλλωνα με τον Ζάντερ. Ο Βάλε έσωσε εκ νέου τον Απόλλωνα, στο 46ο και 50ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο 56ο λεπτό ήρθε η διπλή κίνηση από τον Σωφρόνη με Αλεξ και Μάγκλιτσα, ο Βραζιλιάνος πήρε μπάλα και στο 59 έδωσε στον Γιάκολις που σέρβιρε στον Σκέμπρι για το 1-1, κόντρα στη ροή το γκολ της ισοφάρισης.

Εκεί ήρθε η άμεση αντίδραση της Αταλάντα με δύο γκολ σε ένα 2λεπτο, 64-66 με Πετάνια και Φρέουλερ, με τη σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος.

Παρά την ήττα ο Απόλλωνας κατέγραψε μία μεγάλη επίδοση, σκοράροντας για 11ο σερί ευρωπαϊκό ματς. Συγκινητική η προσπάθεια χιλίων και πλέον φίλων του Απόλλωνα.

 

Αταλάντα: Μπερίσα, Κριστάντε (70' Ντε Ρουν), Μασιέλο, Παλομίνο, Φρούλερ, Καλντάρα, Γκόμες (80' Κούρτιτς), Πετάνια, Χάτεμπερ, Σπινατσόλα, Ίλιτσιτς (86' Κορνίλιους)

Aπόλλων: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Πιτσιάν, Ζάντερ, Σακέτι, Άλεφ, Άλαν (57' Άλεξ), Γιάκολις, Σκέμπρι (80' Σαρδινέρο), Μάγκλιτσα (57' Ζελάγια)

Κίτρινες: Γκόμες (48'), Πετάνια (65'), Μασιέλο (71'), Καλντάρα (77') / Σακέτι (50'), Άλαν (53')

Η Λιόν, εξάλλου πέρασε από Γκούντισον Πάρκ, με νίκη 2-1 επί της Εβερτον.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ 7, ΛΙΟΝ 5, ΑΠΟΛΛΩΝ 2, ΕΒΕΡΤΟΝ 1

Επόμενη αγωνιστική  2/11

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ

ΛΙΟΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 14:57

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης (Βίντεο)
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.