Ν. Παπαδόπουλος: Τριτοκοσμική η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία

Τριτοκοσμική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσηλευτήρια ο υποψήφιος για την προεδρία Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σχολιάζοντας τις επικρίσεις που διατύπωσε εναντίον του ο Υπουργός Υγείας, ο κύριος Παπαδόπουλος κάλεσε τον Γιώργο Παμπορίδη να επισκεφθεί τις ουρές των ασθενών.
Χαρακτήρισε παραπλανητικές τις δηλώσεις ότι στα νοσηλευτήρια υπάρχουν περισσότεροι γιατροί από όσους υπήρχαν μέχρι σήμερα επισημαίνοντας ότι το ερώτημα είναι αν αρκούν για να εξετάσουν τους ασθενείς. Τέτοιες δηλώσεις καταδεικνύουν ανέφερε ότι οι υπουργοί δεν αντιλαμβάνονται τα προβλήματα των νοσηλευτηρίων.
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος τόνισε ότι τον προβληματίζει η υποστελέχωση, η έλλειψη δομών και εξοπλισμών και κάλεσε όσους υπουργούς ενοχλούνται από την κριτική να απαντήσουν αν είναι υπερβολές οτι ασθενείς αναμένουν ραντεβού με το γιατρό τους μέχρι το 2019 και αν στα κρατικά νοσηλευτήρια κυκλοφορούν ποντίκια.
Κατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη ότι δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναγέρόμενος στο Κυπριακό είπε πως στο Κραν Μοντάνα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ήταν έτοιμος να αποδεχθεί λύση που θα προέβλεπε διατήρηση εγγυήσεων και παραμονή τουρκικού στρατού, αλλά τον εμπόδισε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι τα έδωσε όλα και αυτό, πρόσθεσε, αποδεικνύεται και από την έκθεση του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.
Πρόκειται είπε, για την χειρότερη έκθεση που ετοιμάστηκε ποτέ, η οποία είπε, φανερώνει την παταγώδη, κατά την έκφραση του πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη.
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για οβιδικαές μεταμορφώσεις και για θέατρο ενόψει εκλογών.

Οσον αφορά το θέμα των μισθολογικών αυξήσεων είπε ότι οι όποιες αυξήσεις πρέπει να παραχωρούνται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της οικονομίας, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.
Μιλώντας στο τρίτο, κάλεσε την κυβέρνηση να προσέλθει σε διάλογο με τις συντεχνίες και όχι να δηλώνει ότι δεν συζητά το θέμα.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 15:08

Τελευταιες Ειδησεις

24 Σεπτεμβρίου
Βρέθηκαν οι αρχαιότερες πατημασιές ανθρώπων στην Αμερική ηλικίας 23.000 ετών
10:09
Για συμμετοχή άλλων κρατών σε ad hoc βάση στην Τριμερή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου, Ελλάδας, Αιγύπτου
09:55
Λύπη για την οδύνη την οποίαν "άθελα" του προκάλεσε στη κυπριακή κοινότητα, εξέφρασε ο Αχιεπίσκοπος Αμερικής
09:51
Ικανοποιημένος από τον αριθμό τουριστών που ήρθαν στην Κύπρο Ιούλιο-Αύγουστο ο υφυπουργός Τουρισμού
09:43
Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της διάσκεψης των MED5 - Στην Ισπανία μεταβαίνει και ο υπ. Εσωτερικών
09:37
Σ. Κυριακίδου: Το 73,4% του ενήλικου πληθυσμού στην ΕΕ έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού
09:19
Υπόθεση ληστείας εναντίον 85χρονης διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα
09:11
ΠΟΥ: Θεραπεία αντισωμάτων της Regeneron σε δύο ομάδες ασθενών Covid-19
09:07
Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Βόλος
09:01
Πρώτος τίτλος για τον Κεραυνό
08:58
Κατέκτησε το Σούπερ Καπ η Ομόνοια
08:56
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
08:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand