Στο +5 το ΑΠΟΕΛ

Ξεφεύγει το ΑΠΟΕΛ.

Πέρασε νικηφόρα από το Δασάκι και αύξησε τη διαφορά στο συν πέντε από τη δεύτερη ΑΕΚ, που σκονταψε απέναντι στην μαχητική ΑΕΖ.

Να δούμε τα αποτελέσματα:[ΓΡΑΦΙΚΟ=---------------------------------------]
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ          3-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1
ΕΡΜΗΣ -  ΑΝΟΡΘΩΣΗ           1-4
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ                 2-3        
ΔΟΞΑ - ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ           1-2
ΑΕΚ    -  ΑΕΖ                              1-1 Δευτέρα 30-1-17
-------------------------
ΑΕΛ -  ΑΡΗΣ                    19:00

 

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ
Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Χατζηβασίλη, αυτό όμως δεν εμπόδισε το ΑΠΟΕΛ να κάνει την ανατροπή στο Δασάκι και να φύγει με το πολύτιμο διπλό. Πρώτη ήττα από τον Σεμπτέμβριο για τους γηπεδούχους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκα Κατσιαράβα. Ο Ντε Καμάργκο με το 8ο του φετινό γκολ είχε ισοφαρίσει, ενώ ο Αστίθ στο 38ο λεπτό με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1.
Δεύτερη ασίστ από τον Αλωνεύτη στο δεύτερο μισό και ο Γιαννιώτας δεν δυσκολεύτηκε για το 3-1. Η ομάδα της Αχνας μείωσε σε 3-2 με το πέναλτι του Πιντσέλι. Χαμένο πέναλτι για το ΑΠΟΕΛ με τον Μπερτόλιο να μην μπορεί να νικήσει τον Μπογκατίνοφ. Στο συν πέντε πλέον το ΑΠΟΕΛ, που μπαίνει στο δύσκολο Φεβρουαρίο των ντέρμπι και της Ευρώπης με καλύτερο τρόπο. Τα νέα αποκτήματα θα μας βοηθήσουν ανέφερε ο Τόμας Κρίστιανσεν καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δώσει το παρών του στο ντέρμπι του ΓΣΠ την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ-ΑΕΖ
Νέα γκέλα για την ΑΕΚ που κόλλησε στο 1-1 με την ΑΕΖ στην έδρα της και πλέον βλέπει τη διαφορά από το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να μεγαλώνει. Λαικά δικαστήρια στήθηκαν έξω από το Αεκ Αρένα με τον κόσμο της ομάδας να ζητά εξηγήσεις για την νεά απώλεια. Οκτώ βαθμούς έχασε συνολικά η ομάδα της Λάρνακας από ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, πετώντας στον κάλαθο το αβαντάζ που είχε πριν από μερικές βδομάδες. Ο Σεμέδο άνοιξε το σκορ με τον Ακοράν να ισοφαρίζει στο δεύτερο μέρος. Χαμένο πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων απο τον Τρισκόφσκι με τον νεαρό πορτιέρο της ΑΕΖ, Λένο Σωφρονίου να του λέει όχι. Στους 47 βαθμούς η ΑΕΚ στους 1ο η ΑΕΖ, που είναι στην πρότελευταία θέση.

ΔΟΞΑ-Καρμιώτισσα
Σπουδαίο διπλό για την Καρμιώτισσα, η οποία κατάφερε να φύγει από το Μακάρειο με τη νίκη 2-1 επί της Δόξας. Το σκορ άνοιξε στο 57΄ο Αντάμοβιτς για την Καρμιώτισσα, ο Μπραούλιο ισοφάρισε στο 82' για τους γηπεδούχους με πέναλτι, όμως ο Πάσεκ τέσσερα λεπτά αργότερα χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
14η ήττα για τη Δόξα στο ντερμπούτο του Σάββα Πουρσαιτίδη στον πάγκο της ομάδας που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη με 11 έφθασε τους 23 βαθμούς η Καρμιώτισσα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Αγχωτική αλλά πολύτιμη η νίκη του Απόλλωνα επί της Αναγέννησης. Εβδομη σερί νίκη για την ομάδα της Λεμεσού, που μπορεί να μην έφθασε σε ψηλά στάνταρ απόδοσης, πήρε το ζητούμενο και πλεόν είναι σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη ΑΕΚ, με τη διαφορά να είναι τώρα στο ελάχιστο, μόλις ένας βαθμός. Ο Μάγκλιτσα χάρισε τη νίκη στον Απόλλωνα που είναι τώρα στους 46 βαθμούς.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Στο... παγωμένο ΓΣΠ η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες με τριάρα επί της Νέας Σαλαμίνας. Σκόραραν Σέρινταν και Ντέρμπισαϊαρ, ενώ το 2-0 ήρθε με αυτογκόλ του Φούσκο. 17ο γκολ για τον Νταρμπισιάηρ, που παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Στην 5η θέση και τους 41 βαθμούς οι "πράσινοι" έμειναν στους 26 οι ερυθρόλευκοι.ΕΡΜΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Σπουδαία νίκη για την Ανόρθωση και η μάχη για την είσοδο στην εξάδα μεγαλώνει. Η Κυρία με ηγέτη τον Ισμα Γκονσάλβες που πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο του παιχνίδι, καθώς ως γνωστό θα παραχωρηθεί στην Σκωτζέζικη Χαρτς, πήρε τους τρείς βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τον έκτο Ερμή στους δύο. Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο για την Ανόρθωση. Γκολάρα με ψαλιδάκι από τον Σιβού, ενώ δίκτυα είδε και ο Βίκτορ. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα θα πάρει λεφτά ανέφερε ο Γκονσάλβες.  Παρελθόν από τον Ερμή ο προπονητής Γιώργος Κοσμά. Το γκολ του Ερμή πέτυχε ο Μπενγκά.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:38

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.