Χουλουσι Ακάρ : Στο πλαίσιο επιθεώρησης ήταν η επίσκεψη στα Ίμια

Στο πλαίσιο της επιθεώρησης της ναυτικής βάσης Ακσαζ επισκέφθηκε σήμερα και τα Ίμια ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού Χουλουσι Ακάρ μαζί με τους αρχηγούς ξηράς, ναυτικού και αεροπορίας, δήλωσε ο ίδιος ο Χουλουσι Ακάρ.

Στη δήλωσή του αναφέρει ότι κατα τη διάρκεια της επίσκεψης στη ναυτική βάση δύο σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού τους μετέφεραν στα Ίμια.
"Ως τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, σε όλες τις δραστηριότητες μας στο Αιγαίο σχετικά με τη θάλασσα και την διατήρηση των συμφερόντων μας πάντοτε λαμβάνουμε υπόψη τη φιλία και την ειρήνη", αναφέρει ο Χουλούσι Ακάρ, προσθέτοντας ότι ο τουρκικός στρατός συνεχίζει με θάρρος και αποφασιστικότητα εντείνονται τις προσπάθειές του για τη διατήρηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της χώρας και του έθνους σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Αναφέρει επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αποτελούν μια αποτελεσματική, αποτρεπτική και σεβαστή δύναμη στην περιοχή.

Πηγή: Άννα Ανδρέου, ΡΙΚ Τουρκία

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:38

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ΗΠΑ στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Δεν θα παραστεί η Τουρκία στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.