Μπάσκετ: ΕΝΠ και Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία(αύριο το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός)

Μία αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (27/1) και δύο το Σάββατο (28/1) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Ζωντανά με live streaming μέσα από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα μεταδοθεί η αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00.

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Απόλλωνας (Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 – 19:30)
To παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Αυγόρου, όπου η ΕΝΠ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα. Οι «βυσσινί» είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς (5 νίκες-7ήττες) ενώ οι «γαλάζιοι» μία θέση πιο κάτω με 15 βαθμούς (3 νίκες-9 ήττες). Η Ένωση με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την είσοδο της στην πρώτη τετράδα, και να παλέψει στην συνέχεια για να ανέβει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία. Παράλληλα, ο Απόλλωνας χρειάζεται την νίκη κόντρα στην ΕΝΠ, για να μπορέσει και αυτός με την σειρά του να διεκδικήσει την είσοδο του στην πρώτη τετράδα.
Πετρολίνα ΑΕΚ – ΕΘΑ (Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 – 18:00)
Η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα όπου η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» την ΕΘΑ. Οι «κιτρινοπράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού, αφού είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση. Από την άλλη η ομάδα της Έγκωμης είναι στην 6η θέση, με δύο νίκες μέχρι στιγμής.
ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός (Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 – 19:00 – Cytavision)
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Λευκόθεο, με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Κεραυνό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς (7 νίκες-5 ήττες), ένα βαθμό λιγότερο από την Πετρολίνα ΑΕΚ που είναι στην 2η θέση, και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κεραυνό για να διεκδικήσουν την βαθμολογική άνοδο τους στα επόμενα παιχνίδια. Από την άλλη η ομάδα του Στροβόλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να πετύχει την 12η της νίκη στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει την διαφορά που την χωρίζει από την 2η θέση. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.

 

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΗΓΗ ΚΟΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:40

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.