Η κλήρωση της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21(Δηλώσεις Αντρονίκου)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ελβετία η διαδικασία της κλήρωσης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 περιόδου 2017 - 2019. Η Κύπρος κληρώθηκε στον έκτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τη Σουηδία, το Βέλγιο, την Τουρκία, την Ουγγαρία και τη Μάλτα.



Με την Τουρκία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι στον ίδιο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση 2015 - 2017.
 
Στη σημερινή κλήρωση έλαβαν μέρος 54 ομάδες που κληρώθηκαν σε εννέα ομίλους των έξι ομάδων. Για πρώτη φορά  λαμβάνουν μέρος Γιβραλτάρ και Κόσσοβο.
 
Από κάθε όμιλο απευθείας στην τελική φάση θα περάσουν οι πρώτες ομάδες (9) και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες των εννέα ομίλων θα παίξουν σε διπλούς αγώνες μπαράζ όπου θα κριθούν άλλα δύο εισιτήρια.

Η Κύπρος συμπεριλήφθηκε στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τη Λιθουανία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τη Λετονία και την Εσθονία.
 
Στην τελική φάση που θα γίνει στην Ιταλία θα λάβουν μέρος δώδεκα ομάδες. Η Ιταλία που θα φιλοξενήσει την τελική φάση δεν περνά από προκριματικές φάσεις.
 
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της UEFA οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα αρχίσουν στις 20-28 Μαρτίου 2017.

Την ΚΟΠ στη σημερινή κλήρωση εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων κ. Άδωνις Προκοπίου και ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Ανδρονίκου.
«Κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο όμως η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να είμαστε διεκδικητικοί και θα  παλέψουμε όλους τους αγώνες στοχεύοντας πάντοτε στο καλύτερο δυνατό.
 
Θα δούμε πως θα οριστεί η σειρά των αγώνων και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για να είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη της νέας διοργάνωσης», ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νίκο Ανδρονίκου στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ αμέσως μετά τη διαδικασία της κλήρωσης. 
 
ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΗΓΗ ΚΟΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:40

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
09:10
G7: Οι ΗΠΑ προσπαθούν να συσπειρώσουν τους Ευρωπαίους απέναντι στην Κίνα
09:06
Το Ισραήλ συμφώνησε να λάβει υπόψη τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τη Ράφα
09:00
Παπαδόπουλος: Δεν υπάρχουν στοιχεία για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ από τις βάσεις
08:45
H Tεχεράνη υποστηρίζει ότι δεν υπέστη πυραυλική επίθεση από το Ισραήλ
08:13
Αμερικανικά ΜΜΕ για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
07:59
Μεγάλη αύξηση στη διεθνή τιμή του πετρελαίου
07:41
Ιράν: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην επαρχία Ισφαχάν είναι απόλυτα ασφαλείς
07:36
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
06:13
Αμερικανικό βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας για την ένταξη της Παλαιστίνης ως κράτους πλήρους μέλους στον ΟΗΕ
06:05
Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Έλαβε χώρα η αντεπίθεση του Ισραήλ
05:45
18 Απριλίου
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.