Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο Δ.Συλλούρης για την 1η Συνάντηση ΠτΒ του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας

Στο Ισραήλ μεταβαίνει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, για να συμμετάσχει στην 1η Συνάντηση Προέδρων των Κοινοβουλίων του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας, στις 26 Ιανουαρίου, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ισραηλινού Κοινοβουλίου (Κνεσσέτ), Yuli-Yoel Edelstein.

Ανακοίνωση της Βουλής που εκδόθηκε την Κυριακή, αναφέρει ότι κατά τη Συνάντηση, θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, θέματα κοινοβουλευτικής συνεργασίας στους τομείς των υδάτινων πόρων, των σχέσεων των τριών χωρών με τις αντίστοιχες κοινότητες της διασποράς, της καταπολέμησης του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, του εμπορίου και της παιδείας. Η Τριμερής Συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Δήλωσης.Των εργασιών της Τριμερούς Συνάντησης θα προηγηθεί ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Συλλούρη με τον κ. Edelstein. Μετά την Τριμερή Συνάντηση, ο κ. Edelstein θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή των δυο ομολόγων του.Ο κ. Συλλούρης θα γίνει, εξάλλου, δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’, σε επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.Ο Πρόεδρος της Βουλής επιστρέφει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 20:46

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
22:00
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Κόμπος
21:32
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραμένει σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, λέει η Λαγκάρντ
21:25
Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν στο θέμα περικοπών συστημάτων Πηγών Ενέργειας
21:18
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
21:14
Τα είπαν τηλεφωνικώς οι Πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν
21:01
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά του Ιράν, λόγω επίθεσης στο Ισραήλ
20:53
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.