Δημοσιογραφική Κρίστιανσεν

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν εδωσε το χθες στον Αρχάγγελο συνέντευξη τύπου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Σύτα, καθώς για τίς υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων στίς τρείς διοργανώσεις.


Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναφερόμενος στον αγώνα του Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο Αμμόχωστος-Επιστροφή, τόνισε οτι η Βαρωσιώτικη ομάδα εκανε φέτος καλές μετεγγραφές και παρουσιάζεται βελτιωμένη.
Ο Κρίστιανσεν είπε επίσης οτι στον ΑΠΟΕΛ βλέπουν παιγνίδι με παιγνίδι,παραδέχθηκε οτι στο μυαλό τού ίδιου και των παικτών του είναι και ο αγώνας της ερχόμενης Πέμπτης με την Αστάνα για το Γιουρόπα λίγκ,ωστόσο τόνισε οτι προέχει ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα και η εξασφάλιση της νίκης. Υπολογίζω ολους τούς παίκτες, συνέχισε ο Κρίστιανσεν, όμως πρέπει να το αποδείξουν πώς αξίζει να παίζουν στη ομάδα. Για το γεγονός οτι ο ΑΠΟΕΛ εχει δύο παίκτες στη θέση του στράικερ,ο τεχνικός της Λευκωσιάτικης ομάδας υπογράμμισε οτι ο ΑΠΟΕΛ εχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν,αναφέροντας οτι θα ήταν ιδανικό εάν είχε και τρίτο επιθετικό,όμως αυτό δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί. Ντε Καμάργκο, Μπρεσάν και Λάγο προετοιμάζονται κανονικά και είναι ετοιμοι να προσφέρουν τίς υπηρεσίες τους στη ομάδα. Για την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ στο Γιουρόπα λίγκ ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων είπε οτι η ομάδα του έχει πιθανότητες να προκριθεί στη επόμενη φάση της διοργάνωσης,τονίζοντας οτι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στον Ομιλο. Οσον αφορά το ρόστερ της ομάδας ο Κρίστιανσεν δήλωσε ικανοποιημένος αναφέροντας οτι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και στίς τρείς διοργανώσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:28

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.