Απαλλάξαμε την Κύπρο από την Τρόικα που έφερε το ΑΚΕΛ

Η παρούσα Κυβέρνηση, με τις προσπάθειες πάνω από όλα των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων του τόπου μας, απάλλαξε την Κύπρο από την παρουσία της Τρόικας που έφερε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Κληθείς να σχολιάσει σημερινές τοποθετήσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού αναφορικά με την Τρόικα, ο κ. Γεωργιάδης είπε “διερωτώμαι γιατί δεν τα σκέφτηκε αυτά ο κ. Άντρος Κυπριανού και το ΑΚΕΛ όταν έφερναν την Τρόικα, όταν οδηγούσαν τη χώρα μας σε μνημόνιο, όταν άφησαν την κυπριακή οικονομία να διολισθήσει και να χρειαστεί - με δικό τους αίτημα- η οικονομική στήριξη από τους εταίρους μας”.

Οι δηλώσεις του Υπουργού έγιναν στο περιθώριο γεύματος εργασίας που παρέθεσε η Πρέσβης της Σλοβακίας στην Κύπρο Oksana Tomova προς τους Πρέσβεις των κρατών μελών της ΕΕ στην Κύπρο με την ευκαιρία της ανάληψης της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από τη Σλοβακία.
Απαντώντας στον Χάρη Γεωργιάδη, το ΑΚΕΛ αναφέρει ότι είναι τραγελαφικό, αυτός που θεωρεί το μνημόνιο ιδεολογικό μανιφέστο της κυβέρνησης, να πανηγυρίζει πως τάχα έχουμε απαλλαγεί από την Τρόικα.
Σε γραπτή δήλωση, το ΑΚΕΛ, υποστηρίζει ότι την Τρόικα στην Κύπρο την έφεραν οι Τράπεζες, που ο ΔΗΣΥ και οι συνοδοιπόροι του κάλυπταν με πάθος.
Σημειώνει επίσης ότι η ατάκα του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου περί των καλύτερων τραπεζιτών του κόσμου, θα τους συνοδεύει ως σφραγίδα εκείνης της περιόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:00

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.