Νίκες για Ολυμπιακό Π. και Βοϊβοντίνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε νικηφόρα στο 2016 Cyprus International Volleyball Τournament αφού κέρδισε την Ομόνοια στο Στ. «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 0-3 σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από την Ομόνοια που αγωνίστηκε χωρίς τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα αρχικά στάδια με τον Ολυμπιακό χάρης στον Τσούπκοβιτς να ξεφεύγει με 04-07, αλλά η Ομόνοια να αντιδρά και να ισοφαρίζει 07-07.

Στα μέσα του σετ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν και αφού υπερίσχυσαν στο φιλέ προηγήθηκαν με 11-16. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του σετ και κατόρθωσε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας κερδίζοντας το πρώτο σετ με 17-25 κάνοντας το 0-1 στα σετ.

Ανατροπή στην ανατροπή
Με ανατροπή άρχισε το δεύτερο σετ, αφού ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Ντάφ έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα και να προηγείται με 07-05. Η Ομόνοια αντέδρασε και αφού προσαρμόστηκε στο ρυθμό του αγώνα προηγήθηκε με πλασέ του πασαδόρου Αντριάνο Λάμπ ,με 10-08.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και προηγήθηκαν 13-10. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός αντέδρασε και προηγήθηκε 15-16. Η Ομόνοια συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο σκορ μέχρι το 19-20, αλλά στα τελικά στάδια του σετ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν και αφού πήραν διαφορά τεσσάρων πόντων 19-23 κέρδισαν με 20-25 και προηγήθηκαν με 0-2 σετ.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 01-04 και παρά την αντίδραση της Ομόνοιας διατήρησε την υπέρ του διαφορά στους τρεις πόντους 05-08. Η ομάδα του Φλάβιο Γκουλινέλι έλεγξε πλήρως τον ρυθμό και τέλειωσε αρκετούς πόντους με τον Αγκάμεζ. Συνέπεια τούτου να εξασφαλίσει διαφορά έξι πόντων 11-17. Τελικά, πήρε το σετ με 17-25 Κι τον αγώνα με 0-3 σετ.

Ομόνοια (Σ. Σάββα): Α. Πετρακκίδης, Παφίτης, Αλεξίου, Αδάμου, Λαμπ, Παπαχριστοδούλου. Λίμπερο –Αλλαγές :Αποστόλου, Καπνίσης.

Ολυμπιακός Π. (Φλ. Γκουλινέλι):Νταφ, Αβερκίου, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Αγκάμεζ, Τσούπκοβιτς – Γκούζντα – Λίμπερο., Αλλαγές: Δημητριάδης, Ρουμελιωτάκης.

O αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η Ανόρθωση έδειξε αλλαγμένη προς το καλύτερο τη φετινή σεζόν. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα χάρις το ταλέντο της πήρε τη νίκη αφού φάνηκε πιο τυχερή και ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία. Πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί.

Στην έναρξη του σετ οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με την Ανόρθωση ελαφρώς καλύτερη να προηγείται 08-07 στο πρώτο τεχνικό τάιμ – άουτ. Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε το σετ με την Ανόρθωση να προηγείται με 16-14 και αργότερα 21-17.

Κάπου εκεί ανασυντάχθηκε η ομάδα της Βοϊβοντίνα και κατόρθωσε να μπει στον αγώνα με συνέπεια να πάρει το σετ με 26-28 και με ανατροπή να προηγηθεί με 0-1 στα σετ. Η Ανόρθωσις βρέθηκε πολύ κοντά στο σετ αφού προηγήθηκε με 24-21, αλλά δεν κατόρθωσε να πάρει το χρυσό πόντο.

Φοβερό σασπένς
Στο δεύτερο σετ η Ανόρθωσις μπήκε ζωηρά και προηγήθηκε με 08-06. Η νεανική ομάδα της Βοϊβοντίνα αντέδρασε προηγήθηκε με 14-16, αλλά η νέα αντίδραση της Ανόρθωσης έφερε νέα ανατροπή με τη «Μεγάλη Κυρία» να προηγείται 21-18. Τελικά, η Ανόρθωσις πήρε το σετ με 25-19 και ισοφάρισε τον αγώνα 1-1.

Τα κρίσιμα σημεία
Στο τρίτο σετ η Βοιβοντίνα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε 07-08. Οι Σέρβοι φάνηκαν πιο καλοί στις κρίσιμες φάσεις και αφού προηγήθηκαν 18-21 πήρε το σετ με 19-25 και προηγήθηκαν με 1-2 στα σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Νόβισαντ μπήκαν καλύτερα στο τέταρτο σετ και προηγήθηκαν με 04-08. Οι «κυανόλευκοι» του Αντώνη Παπαδόπουλου ανέβηκαν και μείωσαν στους δυο πόντους 14-16 . O αγώνας έγινε ντέρμπι και οι Σέρβοι είχαν βραχεία κεφαλή 20-21 για να κερδίσουν τελικά με 21-25 και τον αγώνα με 1-3 σετ.

Ανόρθωσις (Αντ. Παπαδόπουλος): Πάντιτς, Φάιφερ, Παναγιωτίδης, Στρουγκάρεβιτς, Κνέζεβιτς, Ροντόλφο – Κοντός Λίμπερο.

Bοιβοντίνα(Ν. Οζμάνακ):Σίμιτς, Στάνκοβιτς, Πρέκοβιτς, Κούγιουντλιτς, Μέχιτς, Ράντοβιτς, Πέκοβιτς Λίμπερο.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:09

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.