ΗΑΕ: «Ατύχημα» κατά την προσγείωση Boeing 777 της Emirates στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Boeing 777 της αεροπορικής εταιρείας Emirates προερχόμενο από την Ινδία είχε «ατύχημα» κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, αλλά όλοι οι επιβαίνοντες, 275 επιβάτες και πλήρωμα, εγκατέλειψαν σώοι το αεροσκάφος, ανακοίνωσε η υπηρεσία Ενημέρωσης της τοπικής κυβέρνησης.

Μετά το ατύχημα, στις 12.45 τοπική ώρα, οι αρχές ανακοίνωσαν τη διακοπή όλων των απογειώσεων από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Η αεροπορική εταιρεία, που ανήκει στο εμιράτο του Ντουμπάι, επιβεβαίωσε με ανακοίνωση στο Twitter το συμβάν, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν δεν είναι γνωστό το αίτιο του ατυχήματος.

Στιγμιότυπα που μεταδίδονται από τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν στήλες καπνού να υψώνονται από την άτρακτο του αεροσκάφους στην πίστα του αεροδρόμιου.

Χθες, ένα Boeing 777-300 της Emirates, με προορισμό τις Μαλδίβες, πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στη Βομβάη. Η πτήση Ντουμπάι-Μάλε κατευθύνθηκε προς τη Βομβάη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος», ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι επιβάτες εγκατέλειψαν σώοι το αεροσκάφος. Σύμφωνα με τα ινδικά μέσα ενημέρωσης , καπνός εντοπίσθηκε στο εσωτερικό της καμπίνας του αεροσκάφους.

Η Emirates είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής και πετά προς 153 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι που έγινε από το 2015 ο μεγαλύτερος κόμβος διεθνών πτήσεων.

Πηγή : ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 00:12

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
18:00
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.