Ταϊλάνδη:15 ύποπτοι συνελήφθησαν για επιθέσεις σε θέρετρα της χώρας

Ο στρατός της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συλλάβει 15 υπόπτους στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για το πρόσφατο κύμα των επιθέσεων σε διάφορα θέρετρα της χώρας.

"Οι αρχές είχαν συλλάβει 17 υπόπτους, οι δύο από τους οποίους αφέθηκαν ελεύθεροι", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της στρατιωτικής χούντας που βρίσκεται στην εξουσία, ο συνταγματάρχης Μπούριν Τονγκπραπάι.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε πόσες ημέρες κρατούνται οι ύποπτοι αυτοί από τον στρατό, ο οποίος έχει δικαίωμα κράτησης κάποιου για έως και επτά ημέρες προτού τον παραδώσει στην αστυνομία. Στην περίπτωση των 15 ισχύει ότι οι ύποπτοι πρέπει να παρουσιαστούν αύριο, Παρασκευή, στην αστυνομία.

Στις 11 και στις 12 Αυγούστου, συνολικά 11 βόμβες εξερράγησαν στη νότια Ταϊλάνδη, κυρίως σε δύο πολυσύχναστα τουριστικά θέρετρα, προκαλώντας τον θάνατο 4 ανθρώπων. Μεταξύ των τραυματιών των επιθέσεων βρίσκονταν 10 ξένοι τουρίστες.

Οι αρχές προκρίνουν σχετικά με τις επιθέσεις αυτές την υπόθεση της δολιοφθοράς από τοπικές οργανώσεις και αποκλείουν οποιαδήποτε σχέση με τη διεθνή τρομοκρατία.

Πηγή : ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 23:57

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.