Διοικητική έρευνα διεξάγει η Αστυνομία σε υπόθεση ναρκωτικών

Διοικητική έρευνα διεξάγει η Αστυνομία σε σχέση με την επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) στη Λευκωσία, καθώς και της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι υπόπτων αναφορικά με διερευνόμενη υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθειά τους.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι “ο Αναπληρωτής Αρχηγός Αστυνομίας, Ανδρέας Κυριάκου, έδωσε αμέσως οδηγίες για τη διεξαγωγή διοικητικής έρευνας για να διαπιστωθεί κατά πόσον προκύπτουν πειθαρχικά αδικήματα σε σχέση με την εκτέλεση της όλης επιχείρησης, καθώς και της έρευνας που έγινε στην οικία του υπόπτου”.

Επί του θέματος, αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι “γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία ανέκοψαν σε περιοχή της Λακατάμειας μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος με συνεπιβάτιδα 25χρονη”.

Μόλις ο 25χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει και στην προσπάθεια του να αλλάξει πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να υποστούν ζημιές.

Ακολούθως, ο 25χρονος, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά ανακόπηκε, ενώ κοντά στη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 100 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 25χρονο, εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό ύψους €1,150, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στην 25χρονη εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και συνελήφθηκαν και οι δύο για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στη συνέχεια, μετά από γραπτή συγκατάθεση του 25χρονου μέλη της ΥΚΑΝ τον μετέφεραν στην οικία του για έρευνα, ενώ όταν αυτός εισήλθε στην οικία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έκλεισε η πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο ίδιος και το μέλος της Αστυνομίας.

Ακολούθως, ο 25χρονος οδηγήθηκε στα Αστυνομικά Κρατητήρια και τέθηκε υπό κράτηση.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε και σε τρίτη σύλληψη. Συγκεκριμένα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 17χρονη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα τα τρία πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών για τους δύο 25χρονους και μιας ημέρας για τη 17χρονη.

Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή : ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 00:35

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.