Υπ. Υγείας : Αστειότητες οι επικρίσεις για τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου

Αστειότητες χαρακτήρισε ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης τις επικρίσεις που διατύπωσε η αντιπολίτευση αναφορικά με τις χθεσινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου. Σχολιάζοντας τις αναφορές κομμάτων περί προεκλογικών εξαγγελιών, ο κύριος Παμπορίδης σημείωσε ότι προγράμματα όπως αυτό το οποίο εγκρίθηκε για τη μείωση των λιστών αναμονής στα νοσοκομεία, δεν μπορούν να συνταχθούν στο πόδι. Σημείωσε ότι χρειάστηκαν αρκετοί μήνες για την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης.

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Παμπορίδης εξήγησε ότι το πρόγραμμα προνοεί την πιλοτική εφαρμογή υπερωριακής απασχόλησης και παραπομπή ασθενών σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια με τη μέθοδο του δελτίου επιδότησης.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι μέσα από τη δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης, θα ενεργοποιηθούν οι υποδομές των νοσοκομείων κατά τις απογευματινές ώρες, αφού θα διενεργούνται εγχειρήσεις και μετά το μεσημέρι.

Προϋπόθεση για συμμετοχή στην υπερωριακή απασχόληση είναι η χρησιμοποίηση κάρτας προσέλευσης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Παμπορίδη ότι οι αντιδράσεις των κομμάτων είναι προεκλογικού χαρακτήρα ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ εξέφρασε λύπη.

Μιλώντας στο Τρίτο ο Άντρος Κυπριανού υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη ανέλαβε το ΓΕΣΥ όπως αποφασίστηκε το 2012 ΚΑΙ αντί να το εφαρμόσει άρχισε όπως είπε να φλερτάρει με το πυρασφαλιστικό αδιαφορώντας ότι δημιούργησε ασθενής πολλών ταχυτήτων.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ τόνισε ότι η κυβέρνηση μετά από τρία χρόνια τυχοδιωκτικών όπως είπε χειρισμών επιστρέφει πίσω στο ΓΕΣΥ του 2012.

Απέδωσε την τακτική της κυβέρνησης στην προσπάθεια της να εξυπηρετήσει συμφέροντα.

Σύνταξη: Παναγιώτης Γιωργαλλής

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 01:49

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.