Νέος ποδοσφαιρικός χαρτης στο πρωτάθλημα CYTA

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης στην πρώτη κατηγορία. Η άνοδος της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και της ΑΕΖ Ζακακίου, αυξάνει σε πέντε τις ομάδες της επαρχίας Λεμεσού.


Παρθενική εμφάνιση και για τις δύο ομάδες στην κατηγορία των μεγάλων. Ανώδυνη η ήττα για την Καρμιώτισσα στο φινάλε από τον Οθέλλο με 5-1, καθώς η ομάδα του Λιάσου Λουκά πέραν από την άνοδο, αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια δεύτερης κατηγορίας. Ιστορική και η άνοδος της ΑΕΖ Ζακακίου για πρώτη φορά στην ιστορίας της στην κατηγορία των μεγάλων, η οποία συνέπεσε με τα εξηντάχρονα του σωματείου.  Η νίκη 2-0 στον εκτός έδρας αγώνα της με την Ομόνοια Αραδίππου, έφερε την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη στη δεύτερη θέση και άνοιξε την πόρτα για τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Μετά από τέσσερα χρόνια η Αναγέννηση Δερύνειας επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία. Η ισοπαλία 1-1 στο Μακάρειο, έστω και στο παρά κάτι, έφερε την ομάδα του Αδάμου Αδάμου στην τρίτη θέση υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Οι μαυροπράσινοι του Χρύση Μιχαήλ ήταν οι χαμένοι της μάχης για άνοδο. Η αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και η ισοφάριση στο 89 από την Αναγέννηση, στέρησαν στον Ολυμπιακό το εισιτήριο ανόδου.
Εντονες οι διαμαρτυρίες των μαυροπρασίνων για το γκόλ που ακυρώθηκε στο 40ο λεπτό από το βοηθό Αριστείδη Χρίστου ως οφσαϊτ.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 02:39

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.