Εκανε το 1-0 στις νίκες ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο τελικό κόντρα στην ΑΕΛ, για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών. Οι "ερυθροκίτρινες" επικράτησαν μέσα στον Στρόβολο με 46-38 και έχουν προβάδισμα μίας νίκης.

Η ομάδα που θα πετύχει πρώτη τρεις νίκες θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κορυφαία του αγώνα η Αθανασίου με δώδεκα πόντους ενώ ξεχώρισαν και οι Πιτσιλίδου και Παβίσεβιτς που πέτυχαν από έντεκα πόντους.

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι που είδαμε στην πρώτη περίοδο με τον Κεραυνό να καταφέρνει να δημιουργεί μικρό προβάδισμα διαφοράς δύο πόντων, με 12-10. Οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά στην δεύτερη περίοδο και με τρίποντο της Χατζηχάννα και με δύο δίποντα από την Παβίσεβιτς πήραν προβάδισμα με 19-10. Έπειτα η ΑΕΛ σημείωσε τέσσερις πόντους με τις Λάρκου και Πότσεκ, μειώνοντας σε 19-14. Το τέλος της δεύτερης περιόδου βρήκε τον Κεραυνό να προηγείται με 21-15.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο. Από την μία ο Κεραυνός ήθελε να αυξήσει την διαφορά στο σκορ, ενώ η ΑΕΛ ήθελε να μπει ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα, μειώνοντας στο σκορ. Μετά από τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ έφθασε στο 22-17 για τον Κεραυνό. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχες κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά στους εννέα (30-21) με την Μενελάου στην συνέχεια να σημειώνει δίποντο και να φέρνει το σκορ στο 30-23. Οι "ερυθροκίτρινες" μάλιστα κατάφεραν να  φέρουν την διαφορά στους έντεκα πόντους, μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με το σκορ να είναι στο 34-23.

Στο 33:00 η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει κατά ένα πόντο την διαφορά που την χώριζε από τον Κεραυνό, με το σκορ να είναι στο 38-28. Έπειτα η ΑΕΛ μείωσε στο σκορ με δίποντο της Κάμπελ και τρίποντο της Πότσεκ, φέρνοντας την διαφορά στους πέντε πόντους (38-33). Μέχρι το 36:00 η ΑΕΛ μείωσε την διαφορά στους τρεις (38-35), δίνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης. Στην συνέχεια η Βεζελόφσκι με δύο ελεύθερες βολές και η Κωνσταντίνου με δίποντο έφεραν ξανά την διαφορά στους επτά (42-35). Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Κεραυνός πήρε την νίκη με 46-38.

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-10, 21-15, 34-23, 46-38

Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης)

Σ. Θεοδοσίου, Ν. Θεοδοσίου, Πίτσιλίδου 11, Αθανασίου 12, Βεζελόφσκι 4, Κωνσταντίνου 5, Κόνιαλη, Σιάλου, Θεολόγου, Παβίσεβιτς 11, Χατζηχάννα 3.

ΑΕΛ (Κάλια Παπαδοπούλου)

Μενελάου 5, Δρουσιώτου, Λάρκου 7, Παπαδοπούλου 7, Αγιομαμίτη, Όρλοβιτς 4, Αντωνίου, Κουρουγιάννη, Μαυρουδή, Κάμπελ 5, Πότσεκ 10.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 02:39

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.