Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στη δράση του πρωταθλήματος την Παρασκευή για τις οκτώ ομάδες της Α Κατηγορίας Ανδρών μετά τη διακοπή δυο εβδομάδων για τους αγώνες του Κυπέλλου.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στον όμιλο του τίτλου όπου θα αναμετρηθούν Ανόρθωσις – Ομόνοια στο «Θεμιστόκλειο» και Pokka ΑΕ Καραβά – Παφιακός στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού». Για τον όμιλο της διαβάθμισης θα διεξαχθούν οι αγώνες Καποδίστριας Εθνικός Λ. – Νέα Σαλαμίνα και Αναγέννηση Δ. – ΑΠΟΕΛ. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00 Αναλυτικά:

Όμιλος τίτλου
Ανόρθωσις –Ομόνοια
Για τρίτη φορά σε τρεις εβδομάδες θα τα πουν Ανόρθωσις – Ομόνοια και δεύτερη συνεχή στο «Θεμιστόκλειο» αφού αναμετρήθηκαν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου με νικήτρια την Ομόνοια. Ο αγώνας της Παρασκευής είναι διαφορετικός αφού πρόκειται για την πρεμιέρα της τελικής φάσης.
Η Ανόρθωσις που τέλειωσε την Α Φάση στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς θα επιδιώξει τη νίκη για να δημιουργήσει καλύτερα δεδομένα στους υπόλοιπους πέντε αγώνες. Η εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής απέναντι στον ίδιο αντίπαλο όπου έχασε με 2-3 αποτελεί οδηγό για την ομάδα του Μάριου Κοντού και θα προσπαθήσει να κτίσει σε αυτή την εμφάνιση.

Η Ομόνοια πάει στη Λεμεσό για τη νίκη ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» έδειξαν και στους αγώνες Κυπέλλου την πληρότητα του ρόστερ τους. Ο προπονητής Σάββας Σάββα είχε την ευκαιρία στον επαναληπτικό να δει τους παίκτες του πάγκου να ανταποκρίνονται θετικά όταν τους έβαλε στο taraflex. Η Ομόνοια θα παραταχθεί στο ντέρμπι πλήρης.

Pokka ΑΕ Καραβά – Παφιακός
Αμφίρροπος αγώνας αναμένεται να γίνει στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Οι «κιτρινόμαυροι» και οι «κυανόλευκοι» ισοβαθμούν με 31 βαθμούς αλλά ο Παφιακός πατά στη δεύτερη θέση αυτή τη στιγμή.
Η γηπεδούχος Pokka ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό Κυπέλλου θα επιδιώξει να επανέλθει άμεσα με μια νίκη σημαντική για τη συνέχεια.

Από την πλευρά του ο Παφιακός πάει στη Λεμεσό με στόχο το τρίποντο, αφού οι Παφίτες θεωρούν κομβικό τον αγώνα για τη μετέπειτα πορεία τους. Στη διάθεση του Ελλαδίτη κόουτς Σπύρου Πρωτοψάλτη θα βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος Λέο Μπατίστα. Ο προπονητής των «κυανολεύκων» προβληματίζεται για την απραξία της ομάδας του για τρεις εβδομάδες

Θέσεις 5-8
Καποδίστριας Εθνικός Λ. – Νέα Σαλαμίνα

Χωρίς άγχος αναμένεται να παρουσιαστούν οι δυο ομάδες στο Λύκειο Λατσιών. Η Νέα Σαλαμίνα μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα χρησιμοποιήσει τους αγώνες με στόχο την προετοιμασία για τον τελικό. Ο γηπεδούχος Καποδίστριας Εθνικός Λατσιών θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πιθανόν να χρησιμοποιήσουν νεαρούς παίκτες και παγκίτες, ενώ πλήρης θα παίξουν οι «κυανοκίτρινοι».

Αναγέννηση Δ. – ΑΠΟΕΛ
Ανοικτό παιχνίδι με κάθε αποτέλεσμα πιθανό θα γίνει στο γήπεδο Δερύνειας όπου Αναγέννηση και ΑΠΟΕΛ μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια στην Α Φάση έληξε με νίκες 3-2 για το ΑΠΟΕΛ. Στόχος και των δυο να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο με την υπόθεση υποβιβασμού.
Η Αναγέννηση θα παρουσιαστεί με νεαρούς παίκτες και τον Αρμενάκη, ενώ το ΑΠΟΕΛ θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις εφεδρείες του.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 02:52

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Κυβ.Εκπρόσωπος: Δεν δόθηκε άδεια για μεταφορά πυραύλων στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
16:58
Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο
16:52
Κυρώσεις ΕΕ κατά εποίκων για βία κατά Παλαιστινίων
16:37
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
16:20
Ανανέωση Σύμβασης για υπαλλήλους της Ελληνικής
16:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.