"Η τακτική των κόκκινων καρτών" ενάντια στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσει την ομάδα της από τα φάλτσα σφυρίγματα της κυπριακής διαιτησίας.

Για πρώτη φορά στα δύο χρόνια στα οποία ηγείται του Διοικητικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης, μίλησε ανοικτά τη Δευτέρα (8/2) για το κεφάλαιο διαιτησία και τόνισε ξεκάθαρα ότι η τακτική των κόκκινων καρτών έχει είναι η τακτική την οποία επέλεξαν κάποιοι για εξόντωση της ΑΕΚ. "Σκοπό τους", όπως είπε, "είναι να κατεβάσουν την ΑΕΚ από την κορυφή, κάτι το οποίο κατάφεραν. Γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό."

Την χρησιμοποίηση κάθε νόμιμου μέσου για να προστατεύσει την ομάδα του από τις τραγικές διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της ΑΕΚ, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ομάδας Άντρος Καραπατάκης. Για πρώτη φορά στα δυο χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία της ΑΕΚ, ο κύριος Καραπατάκης μίλησε ανοικτά για το κεφάλαιο της διαιτησίας και τόνισε ξεκάθαρα ότι η τακτική των κόκκινων καρτών είναι τακτική για να εξοντώσουν την ΑΕΚ και να την κατεβάσουν από την κορυφή, κάτι το οποίο κατάφεραν και αρκέστηκε να πει ότι γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτό.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει καμία πρόθεση να παρεκκλίνει από τις αρχές της, αλλά είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει αυτό που δικαιούται στους αγωνιστικούς χώρους, σημείωσε ο Άντρος Καραπατάκης: "Είμαστε αρκετά εκνευρισμένοι. Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να διατηρήσουμε επίπεδο, όπως κάναμε και τα τελευταία δύο χρόνια. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Δεν ικανοποιούμαστε με τη 2η ή την 3η θέση. Πολλοί περιμένουν ότι θα μας προσφέρουν τη 2η θέση και θα τη δεχθούμε. Εμείς θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Αν μας αξίζει η 5η θέση να πάρουμε την 5η θέση. Αν μας ανήκει η πρώτη θέση, θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση."

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, δεν έκρυψε και την ενόχληση του αναφορικά με τις πρόσφατε δηλώσεις τόσο του προέδρου της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη, όσο και του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη.

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ, θα απαιτήσει συναντήσεις με τον πρόεδρο και την Εκτελεστική Επιτροπή και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ, το Σύνδεσμο Διαιτητών καθώς και άλλους οργανωμένους φορείς. Έχει ήδη προγραμματιστεί συνάντηση με εξοδιοικητικούς παράγοντες του σωματείου το βράδυ της Τρίτης (9/2) προκειμένου να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.
Το σωματείο της Λάρνακας φαίνεται να στηρίζει σθεναρά την έλευση ξένων διαιτητών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:35

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.