Πουλλαϊδης: "Όλοι προ των ευθυνών τους"

Με γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαϊδης αναφέρεται σε όλα όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου.

Αναλυτικά:

Ανορθωσιάτισσες, Ανορθωσιάτες,

αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, καθώς τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σας έχουν δικαίως αναστατώσει και στεναχωρήσει, όπως και όλους μας.

Αγωνιστικά, δεν παρουσιαζόμαστε ως οφείλουμε και μοιραία δεχθήκαμε την πρώτη μας ήττα εντός αγωνιστικού χώρου στο φετινό πρωτάθλημα ενώ την ήττα γνωρίσαμε και στο κύπελλο. Βαθμολογικά έχουμε υποχωρήσει στην τρίτη θέση του πίνακα και απέχουμε τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Η κατάσταση ωστόσο είναι αναστρέψιμη, νοουμένου ότι θα λάβουμε τις αναγκαίες αποφάσεις, προκειμένου να επαναφέρουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Η διοίκηση είναι παρούσα και είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει ο αγωνιστικός και βαθμολογικός κατήφορος να έχουν συνέχεια. Μπορεί τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα να μην επέτρεψαν υπερβάσεις, ωστόσο δεν θα φεισθούμε κόπων και προσπαθειών, προκειμένου η Ανόρθωσις να ορθοποδήσει σε όλα τα επίπεδα.

Ολόκληρη η σημερινή ημέρα, είναι μέρα προβληματισμού που αγγίζει τους πάντες, αλλεπάλληλων συσκέψεων και ανταλλαγής απόψεων. Οι ευθύνες αφορούν όλους και άπαντες θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Σύντομα, θα ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, φέρουμε ευθύνες για όλα όσα συμβαίνουν. Ο μόνος που δεν ευθύνεται για οτιδήποτε, είναι ο κόσμος. Χρειαζόμαστε την στήριξή σας, προκειμένου να εξέλθουμε από αυτή τη δύσκολη περίοδο και να μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο. Να είστε βέβαιοι, ότι συνεχίζουμε πεισμωμένοι, με ακόμα περισσότερο ζήλο και αποφασιστικότητα για να ανεβάσουμε την Ανόρθωση εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:39

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.