Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Νέο ονομασία στο πρωτάθλημα

Από σήμερα, το λογότυπο του Πρωταθλήματος είναι αυτό που παρουσιάζεται στη φωτογραφία. 
Το Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας ονομάζεται πλέον "Πρωτάθλημα Cyta'' και η ονομασία αυτή θα ισχύει μέχρι το 2019.

 
Η συμφωνία μεταξύ της Cyta και της ΚΟΠ ανακοινώθηκε σε διάσκεψη τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία.

Η συνεργασία της Cyta με την ΚΟΠ ξεκίνησε το 2005 και η υπογραφή των δύο συμφωνιών, για τη χορηγία του «Πρωταθλήματος Cyta» και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, είναι το επιστέγασμα αυτής της μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας.
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta, κος Χρίστος Πατσαλίδης, σημείωσε ότι αυτή η κίνηση ικανοποιεί το στόχο για μεγιστοποίηση της αξίας του Οργανισμού και ότι η χορηγία του «Πρωταθλήματος Cyta» αποτελεί μια επένδυση του Οργανισμού που, μετά και την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του πακέτου της ΚΟΠ για την περίοδο 2016-19, συμπληρώνει και ενδυναμώνει καταλυτικά την παρουσία της Cyta στο χώρο. Είπε, επίσης, ότι η Cyta, ως ο ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, στηρίζει ενεργά σημαντικούς τομείς της κοινωνίας, όπως είναι ο αθλητισμός.
Ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κος Μιχάλης Αχιλλέως, ανέφερε ότι η συμφωνία φέρνει τον Οργανισμό ακόμα πιο κοντά στους πελάτες του, φροντίζοντας ώστε να φτάνει στα σπίτια τους το αγαπημένο τους άθλημα. Τόνισε, επίσης, ότι η Cyta στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και προσφορών από την τηλεόραση, το κινητό, το tablet και το διαδίκτυο, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιρόφιλου και, παράλληλα, μέσα από διαγωνισμούς, κληρώσεις κλπ, θα δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να διεκδικήσουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας σε αγώνες και να απολαύσουν από κοντά το αγαπημένο τους άθλημα και δώρα.
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κος Κουτσοκούμνης, από την πλευρά του, τόνισε ότι νιώθουν περήφανοι, όλοι στην ΚΟΠ, γιατί ένας οργανισμός του μεγέθους της Cyta συνδυάζει άρρηκτα το όνομά του με το δικό τους προϊόν, το Πρωτάθλημα της Α’ Kατηγορίας. Πρόσθεσε ότι μέσα από τη χορηγία, το όφελος της Cyta και του ποδοσφαίρου θα είναι αμοιβαίο και εξέφρασε τη χαρά του που αυτό το όφελος το καρπούται μια οντότητα που είναι αμιγώς κυπριακή, «η Cyta μας», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Η Cyta, με τη χορηγία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και τη μετονομασία του σε «Πρωτάθλημα Cyta», θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια. Στόχος της είναι να αξιοποιήσει τη συνεργασία της με την ΚΟΠ, πρωτίστως προς όφελος του ποδοσφαίρου και του κύπριου φίλαθλου, καθώς και να έρθει ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της, υποστηρίζοντας το πιο αγαπητό άθλημα και τις αξίες που συνδέονται με αυτό.

.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:40

Τελευταιες Ειδησεις

30 Νοεμβρίου
Σχοινάς: Δίπλα στην Κύπρο για μεταναστευτικό η ΕΕ, η Τουρκία δεν θα κινηθεί εκτός πλαισίου κινήτρων και κυρώσεων
22:01
Τατάρ: Είναι αδύνατο να μπει μονομερώς η ΕΕ στην Κύπρο και να μας επιβάλει λύση
21:46
Τουρκία: Νέα πτώση της λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ
20:57
ΠτΔ: Βασική αιτία των αυξημένων μεταναστευτικών ροών προς την Κύπρο είναι η Τουρκία
20:50
Ψηφιακή εκπαίδευση και εμπλοκή νέων στην κοινωνία των πολιτών συζήτησε στις Βρυξέλλες ο ΥΠΠΑΝ
20:33
Τρείς θάνατοι και 613 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν την Τρίτη
20:06
ΓΓ ΝΑΤΟ: Η Ρωσία θα καταβάλει «υψηλό τίμημα» αν χρησιμοποιήσει βία εναντίον της Ουκρανίας
19:34
Ο Πούτιν δεν έχει αποφασίσει αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία το 2024
19:33
Στα 22 τα κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον στο Ην. Βασίλειο
19:18
Πρόσβαση στον κατώτατο μισθό για όλους και χωρίς εξαιρέσεις, λέει ο ΓΓ της ΠΕΟ
19:12
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε Άγιο Αμβρόσιο – Πάχνα
18:56
Συνάντηση αύριο Κύπρου, Ιορδανίας και Ελλάδας για θέματα Άμυνας και Ασφάλειας
18:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand