Η Αθηνά Κυριακίδου δεν θα επαναδιεκδικήσει βουλευτική έδρα

Την απόφασή της όπως μην κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου.

“Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, με τις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού να βρίσκονται στην κορύφωση τους. Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς, οι πολίτες και η κοινωνία μας γενικότερα, αναμένουν από την πολιτική ηγεσία, αλλά και από τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά να τοποθετηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα”, ανέφερε η κ. Κυριακίδου σε δήλωσή της στη Βουλή.

Στη βάση αυτής της αρχής, πρόσθεσε, “αποφάσισα να μην κατέλθω ως υποψήφια βουλευτής. Αυτό επιβάλλει η πολιτική μου ιδεολογία και φιλοσοφία. Πρόκειται, αναμφίβολα για μια πολιτική απόφαση που έλαβα ενσυνείδητα και μετά από πολύ προβληματισμό”.

Προτεραιότητά της τη δεδομένη περίοδο, ανέφερε, είναι να στηρίξει θέσεις και ενέργειες που οδηγούν στην επανένωση της πατρίδας μας, παρά η συμμετοχή της σε ένα ψηφοδέλτιο που θα την ανάγκαζε να σιωπά και να ανέχεται θέσεις και πρακτικές, προκειμένου να επανεκλεγεί βουλευτής. “Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τις θέσεις που εκφράζει η σημερινή ηγεσία του κόμματος. Θέσεις άκρατου και άκριτου απορριπτισμού. Θέσεις που δεν δίνουν ελπίδα και προοπτική στην επανένωση της πατρίδας μας”, είπε.

Η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι υπηρετεί το ΔΗΚΟ και τα κοινά αδιάλειπτα τα τελευταία 35 χρόνια και πρόσθεσε ότι η απόφασή της να μην κατέλθει, δεν σημαίνει ότι αποχωρεί ή ότι εγκαταλείπει τους φίλους και συναγωνιστές της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:41

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Ελλάδα: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.