ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανακοίνωση με "μηνύματα" ενόψει ΑΠΟΕΛ

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας δίνει ένα αποφασιστικής σημασίας αγώνα για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Ποδοσφαιριστές, Τεχνική Ηγεσία, Διοικητικό Συμβούλιο, ο φίλαθλος κόσμος και γενικότερα ολόκληρο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι αισιόδοξο ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις συνθήκες που χαρακτηρίζουν πάντοτε ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα πετύχει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα μας σπρώξει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και θα βοηθήσει αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί, για έξοδο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στην προσπάθειά της αυτή, η ομάδα μας έχει ανάγκη την σθεναρή υποστήριξη των οπαδών της, που πάντοτε στις δύσκολες αναμετρήσεις, βοήθησαν αποφασιστικά στην επίτευξη θετικών, για την ομάδα μας, αποτελεσμάτων.
Με βάση αυτό το δεδομένο, καλούμε τους οπαδούς μας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα μας, για τον αγώνα αυτό, να παρευρεθούν στο γήπεδο και με θερμές, ενθουσιώδεις εκδηλώσεις, πάντοτε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, να στηρίξουν κάθε προσπάθεια που θα καταβάλουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας και να τους σπρώξουν στην επίτευξη του στόχου.
Είμαστε σίγουροι ότι, με ομοψυχία και σύμπνοια και με συλλογική προσπάθεια, ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας, διοίκησης και των χιλιάδων οπαδών μας, θα γράψουμε ακόμη μία νικηφόρα σελίδα στην ένδοξη ιστορία μας.
Επαναλαμβάνουμε ότι έχει διασφαλιστεί πως, το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός πολιτικής ταυτότητας που αναγράφονται στο εισιτήριο, όπως και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας, σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθούν στην κατοχή οποιουδήποτε τρίτου και ούτε θα καταγραφούν με οποιονδήποτε τρόπο, είτε κατά την αγορά εισιτηρίων, είτε κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο.
Οποιεσδήποτε θέσεις ή ανακοινώσεις στο θέμα αυτό ή και προτροπές για αποχή των φιλάθλων μας από τον συγκεκριμένο αγώνα, δυσχεραίνουν τη συλλογική προσπάθεια για επίτευξη νικηφόρου αποτελέσματος. Αντίθετα, η μαζική παρουσία στο γήπεδο, διασφαλίζει ένα από τα ισχυρότερά "όπλα" της ομάδας μας, που είναι η ενεργός συμπαράσταση του κόσμου της, κάτι που έχει τονισθεί επανειλημμένα, τόσο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας, όσο και από την τεχνική μας ηγεσία.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:34

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.