Ενδιαφέρον για τα λογότυπα των Κυπριακών Αερογραμμών δέχθηκε η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων

Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την πρώτη φάση του διαγωνισμού για την αδειοδότηση ή παραχώρηση δικαιώματος χρήσης ή εκμετάλλευσης των λογότυπων και εμπορικών σημάτων των Κυπριακών Αερογραμμών για λειτουργία προγραμματισμένων πτήσεων από την Κυπριακή Δημοκρατία, δέχθηκε, εντός του χρονικού πλαισίου που προκαθορίστηκε, η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση σχετικά με την Πρόσκληση για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος από πιθανούς επενδυτές δημοσιεύθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2016 σε τοπικά και διεθνή ευρέως γνωστά οικονομικά έντυπα, ενώ η τελευταία ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος ήταν η 9η Φεβρουαρίου του 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μονάδας Αποκρατικοποιήσεων, σκοπός της πρώτης φάσης του διαγωνισμού είναι ο εντοπισμός των ενδιαφερόμενων μερών, τα οποία επιδεικνύουν τις νομικές, χρηματοοικονομικές και τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται για τη εν λόγω συναλλαγή.

Η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων αναφέρει ότι σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται, η συσταθείσα ειδική επιτροπή θα αξιολογήσει την εγκυρότητα και πληρότητα των στοιχείων και δικαιολογητικών, που έχουν υποβληθεί σε σχέση με τη συμμόρφωση των ενδιαφερόμενων μερών έναντι των νομικών, χρηματοοικονομικών και τεχνικών κριτηρίων προεπιλογής που έχουν προκαθοριστεί στην Πρόσκληση.

Προσθέτει ότι βάσει των αποτελεσμάτων αυτής της αξιολόγησης, η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων θα εγκρίνει τα ενδιαφερόμενα μέρη τα οποία θα κληθούν για να συμμετέχουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, η οποία θα περιλαμβάνει την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών για να εξακριβωθεί κατά πόσο υφίστανται ρεαλιστικές και αποδεκτές για το κράτος συνθήκες επίτευξης συμφωνίας.

Τέλος, η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων αναφέρει ότι περαιτέρω στοιχεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική που εφαρμόζεται κατά τη διενέργεια παρόμοιων διαγωνισμών.

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 03:35

Τελευταιες Ειδησεις

25 Ιουνίου
Οι αντίπαλοι των κυπριακών ομάδων
16:27
Εγκαθίδρυση Συστήματος «Πληρώνω Όσο Πετώ»
16:24
Πιθανός ημιτελικός μεταξύ Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά στο Γουίμπλετον
16:18
"Για το ωραίο και τ' αληθινό", η ΚΟΕ τίμησε την ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου
16:13
Γενικός Εισαγγελέας: Εισηγείται ολική αναθεώρηση ή και εκσυγχρονισμό του περί Θανατικών Ανακριτών Νόμου
16:05
Φον Ντερ Λάιεν: Δε θα δεχθούμε ποτέ, μα ποτέ ως ΕΕ τη λύση των δύο κρατών στο Κυπριακό
16:04
ΗΠΑ: Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: 4 νεκροί, 159 αγνοούμενοι
15:44
Στα χέρια της οικογένειας του Θανάση τα πορίσματα των επιστημονικών εξετάσεων
15:32
Ικανοποίηση για τη στήριξη των θέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, εξέφρασε ο ΠτΔ μετά την Σύνοδο Κορυφής και την συνάντηση του με τον Α. Γκουτέρες
15:21
Κ.Μητσοτάκης: "Είμαι ικανοποιημένος από το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία"
15:04
Την απογοήτευσή του για τους όρους που έθεσε η Τουρκία στη Γενεύη εξέφρασε στον Α. Γκουτέρες ο ΠτΔ
14:54
Συνάντηση Υπουργού Άμυνας με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας
14:51
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand