ΑΕΚ και ΑΕΛ στην κορυφή

ΑΕΚ και ΑΕΛ, ήταν οι κερδισμένες ομάδες του πρωταθλήματος σύτα.

Επεσε από την κορυφή του ΑΠΟΕΛ που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ερμή.

Αποτελέσματα:

ΑΕΖ      -   ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ      3-3
ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ     2-1
ΑΡΗΣ   -   ΑΠΟΛΛΩΝ             1-4
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ    5-1
ΑΕΚ    -    ΕΘΝΙΚΟΣ              1-0          
ΑΕΛ    -    ΔΟΞΑ                     1-0         
ΕΡΜΗΣ - ΑΠΟΕΛ                   1-1  

ΝΙΚΗ ΑΕΚ
Με γκολ πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες και παρέμεινε στην κορυφή με 36 βαθμούς. Πίεσε ο Εθνικός στο τέλος, κορυφαίος ο Μίνιο έσωσε την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις από το έμφραγμα, χαρίζοντας της την πολύτιμη νίκη. Πλέον, όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Καρμιώτισσα με το ζητούμενο να είναι μόνο ένα. Το τρίποντο και η παραμονή στην κορυφή.

ΝΙΚΗ ΑΕΛ
Μπορεί να μην έπιασε τη σπουδαία απόδοση η ΑΕΛ όμως πήρε το ζητούμενο απέναντι στη Δόξα στο Τσίρειο. Με γκολ του Αρουαμπαρένα με πέναλτι πανηγύρισε τη νίκη και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή με 36 βαθμούς. Ηρωας στο τέλος του αγώνα ο Ρομό που απέκρουσε το πέναλτι του Παουλίνιο, δίνοντας στην ΑΕΛ τη σπουδαία νίκη. Πέμπτη σερί νικη για τους "γαλαζοκίτρινους" που έσπασαν το ρεκόρ της περιόδου 2013-2014 ενώ με τα έξι γκολ παθητικό συγκαταλέγονται στις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης.

ΕΡΜΗΣ-ΑΠΟΕΛ 1-1
Σκονταψε το ΑΠΟΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" στον αγώνα με τον Ερμή και έπεσε από την κορυφή. Γκολ λόμπα από τον Μασίνουα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αραδίππου που με τον έναν βαθμό παρέμεινε το αφεντικό για την έκτη θέση με 21 βαθμούς. Ο Μπερτόλιο έσωσε στο τέλος τον βαθμό για τους "γαλαζοκίτρινους" που υστέρησαν στην τελική προσπάθεια, καθώς πέτυχαν μόνο ένα γκολ σε 25 τελικές. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και όλοι επικεντρώνονται στον αγώνα του ΓΣΠ με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΙΚΗ
Στην μετά Πέδρο Εμάνουελ εποχή ο Απόλλωνας έριξε τεσσάρα στον Αρη και ανέβηκε στους 28 βαθμούς. Στα εννέα γκολ και στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ ο Φώτης Παπουλής, δίκτυα και για Αλεξ, Αγγελή και Πίεχ. Το γκολ του Αρη πέτυχε ο Αντωνίου. Πολύ καλή εμφάνιση από τους "γαλάζιους" που από την αρχή μέχρι το τέλος είχαν τα ηνία και έφθασαν σε μια δίκαιη επικράτηση. Την Τετάρτη η ομάδα της Λεμεσού υποδέχεται την ΑΕΖ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΙΚΗ
Με ηγέτη τον Μάτ Νταρμπισιάηαρ που είδε δίκτυα δύο φορές μετά από τρείς αγωνιστικές, και πλέον είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 11, η Ομόνοια έριξε πεντάρα στην Αναγέννηση και έπιασε τον Απόλλωνα στους 28 βαθμούς. Πολύ καλή εμφάνιση από τους "πράσινους" που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο παγωμένο ΓΣΠ. Γκολάρα από τον Κλέιτον που χόρεψε την άμυνα της Αναγέννησης θυμίζοντας μάλιστα και τα εντυπωσιακά σλάλομ του Μέσι. Δύο αυτογκολ (Ευθυμίου και Ντιαλό) είχαν δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΙΚΗ
Με τα γκολ των Μακρίεφ και Μαατσι σε ένα πεντάλεπτο η Σαλαμίνα εκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη στο βαρωσιώτικό ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση και πλέον γλυκοκοιτάζει την εξάδα καθώς είναι στους 20 βαθμούς. Σπουδαία επικράτηση για τους "ερυθρόλευκους" που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Ράγιος, αντέδρασαν και στο τέλος δικαιώθηκαν. Βυθίζεται η Ανόρθωση που με μόλις τρείς νίκες σε 15 αγώνες είναι στους 15 βαθμούς και στην 10η θέση.

Στον αγώνα του Παφιακού ΑΕΖ και Καρμιώτισσα έμειναν στο 3-3 με την ομάδα των Πολεμιδιών να διαμαρτυρέται έντονα για τη διαιτησία.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντρη Κασαπη

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:27

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.