Για λίγες μέρες χειμώνας

Ο χειμώνας επανέρχεται για λίγες μέρες στην Κύπρο καθώς βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή, ενώ την ίδια ώρα ψυχρό μέτωπο κινείται από βόρεια προς την περιοχή μας και αναμένεται να μας επηρεάσει απόψε. Αναμένονται βροχές και μερικές καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσουν χιόνια ή χιονόνερο.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία η θερμοκρασία θα είναι 17 βαθμοί στο εσωτερικό και τα παράλια και στα ορεινά 6 βαθμοί. Απόψε αναμένεται επιδείνωση του καιρού με πολύ ισχυρούς ανέμους, βροχές, και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Το ίδιο καιρικό σκηνικό θα συνεχίσει ολόκληρη την εβδομάδα.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 7 βαθμών θα παρατηρηθεί από αύριο λόγω της ψυχρής αέριας μάζας που θα επηρεάσει την περιοχή για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία μέχρι τις 13/12/2016 που μετέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, η συνολική βροχόπτωση στις ελεύθερες περιοχές το τελευταίο 24ωρο ανήλθε στα 11,9 χιλιοστά, ενώ από την 1/12 μέχρι σήμερα η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 42 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 40% σε σύγκριση με την κανονική του μήνα.

Επίσης η συνολική βροχόπτωση τον περασμένο Δεκέμβρη ανήλθε μόλις στα 32 χιλιοστά, σημειώνοντας ότι ο φετινός Δεκέμβριος είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό σε ό,τι αφορά την βροχόπτωση.

Επιμέλεια: Στέλλα Ολυμπίου

Πηγή: Μετεωρολογία, ΚΥΠΕ

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:35

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.