Νέο σοκ για την ΑΕΚ

Επαιξε με η φωτιά και κάηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική η ΑΕΚ και πλεόν  η διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές έχει χαθεί.

Σοκ για την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα της με την Δόξα! Οι Λαρνακεις είχαν προηγηθεί από πολύ νωρίς με 1-0 μέσα στο Μακάρειο με γκολ του Χαραλαμπίδη, όμως η προσφυγική ομάδα δεν πτοήθηκε, το παλεψε και τελικά ανταμοίφθηκε , ισοφαρίζοντας  στην εκπνοή του αγώνα σε 1-1, με τον Γουίλσον. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι πρώτη με 33 βαθμούς , όσους έχει και η ΑΕΛ, ενώ αν κερδίσει αύριο ο ΑΠΟΕΛ, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία. Φαίνεται να έχει χάσει την ομοιογένεια και την φρεσκάδα στο παιχνίδι της η ομάδα της Λάρνακας, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν. Αναλμβάνω την ευθύνη τόνισε ο Ιμανόλ Ιντιάγκεθ. Αήττητος στον πάγκο της Δόξα ο Κορμπεράν, με την προσφυγική ομάδα να φθάνει τους 10 βαθμούς.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΡΗΣ
Το παιχνίδι στο ΓΣΖ τα είχε όλα εκτός από νικητή. Η αναμέτρηση μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Αρη είχε χορταστικό θέαμα με πολλά λάθη, πολλές φάσεις και πολλά γκολ. 3-3 το τελικό αποτέλεσμα με τους νεοφώτιστους να φτανουν τους 18 βαθμούς και τον Αρη τους 11.
Μετά από λάθος στην αμυνα ο Πούλπο ανοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά όμως έβαλε πίεση και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πόλιανετς. Ο Μαραγκοδάκης στο 38ο λεπτό έκανε το 2-1, με τον Βατή να επαναφέρει τον αγώνα στα ίσα. Στο 76ο λεπτό η Καρμιώτισσα πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταραλίδη. Ο Γιούσεφ ανέτρεψε τον Πάντο με τον Βασίλη Δημητρίου να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει τον παίκτη του Άρη. Με το πέναλτι που κέρδισε ο Μαραγκουδάκης ο Αρης με τον Γουίλερ ισοφάρισε σε 3-3 επτά λεπτά πριν το τέλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΖ
Ο Νίκο Κατσαράβα κτύπησε και πάλι. Μέσα σε ένα εννιάλεπτο ο Εθνικός κατάφερε να πάρει την 5η του φετινή νίκη και να φθάσει τους 17 βαθμούς, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΖ. Στα οκτώ γκολ ο Γεωργιανός επιθετικός που πλησίασε τους Πιέρο Σωτηρίου και Νταρμπισιάηαρ. Μόλις στο 4’ ο Κατσιαράβα άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο δύο λεπτά αργότερα διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 9’ ο Χατζηβασίλης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0.  Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 67’ με τον Βιγιαφάνιες.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Απόλλωνα με τον Πέδρο Εμάνουελ να αποτελεί παρελθόν.Μετά το 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα, υπήρξαν εκ νέου αποδοκιμασίες προς τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία των "γαλάζιων" της Λεμεσού, από τους λίγους οπαδούς που βρέθηκαν στο Τσίρειο, αφού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει πάλι σημαντικό έδαφος, στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της. Το γκολ του Πίεχ δεν αρκούσε για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο για τον Απόλλωνα, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, και ο Μακρίεφ διέσωσε τον βαθμό για τη Νέα Σαλαμίνα.
Και καθώς η διοίκηση του Απόλλωνα, βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πορτογάλου, ανέθεσε της τύχες της ομάδας στον Σοφρώνη Αυγουστή ο οποίος αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

ΟΜΟΝΟΙΑ
Ερμής - Ομόνοια 2-2, στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και ενώ οι "πράσινοι" ήταν μπροστά με 2-0 μέχρι το ενενήντα. Εντονα τα παράπονα της Ομόνοιας για τη φάση της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μαργκάσα στο πρώτο και ο Κλέιτον στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Τζον Κάρβερ. Για τον Ερμή, ο Λέανδρος Λίλλης μείωσε και ο Μασίνουα ισοφάρισε, σε μία φάση στην οποία προηγήθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα Χριστοδούλου. Παράβαση που δεν έδωσε ο διαιτητής Γιάννης Αναστασίου.ΑΕΛ

ΑΕΛ

Τέταρτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΛ, 3-1 την Αναγέννηση στο "Τάσος Μάρκου". Μέσκα, Μπουένο και Σόουζα οι σκόρερ για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, που έφτασε τους 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βλέπει πλέον τον αγώνα με τη Δόξα στο Τσίρειο.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:36

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.