Ασταμάτητος ο Παφιακός

Ασταμάτητος δείχνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών ο Green Air Παφιακός.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κέρδισε την Ομόνοια με 3-2 σετ στο «Αφροδίτη» και παρέμεινε στην κορυφή.

Στους άλλους αγώνες της Παρασκευής, σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 3-0 σετ επί της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα πέτυχε το ΑΠΟΕΛ. Επίσης, η Αναγέννηση Δ. επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα κέρδισε την Ε.Ν. Παραλιμνίου με 3-0 σετ.

«Τρένο» ο Παφιακός – Πήρε το ντέρμπι με την Ομόνοια
«GREEN AIR» ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕΤ 3-2: 22-25, 25-22, 20-25, 25-19, 15-11

Μετά από ένα συγκλονιστικό όπως αναμενόταν ντέρμπι που κράτησε καθηλωμένους τους φιλάθλους στις κερκίδες του «Αφροδίτη» για δυόμισι ώρες, ο Green Air Παφιακός κέρδισε την Ομόνοια με 3-2 και πέτυχε το τέσσερα στα τέσσερα στο πρωτάθλημα. Οι Παφίτες μπορεί να έχασαν τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά έδειξαν εκ νέου ότι τη φετινή χρονιά θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η Ομόνοια δέχθηκε τη δεύτερη συνεχή της ήττα (σ.σ. στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής έχασε από την Ανόρθωση), αλλά μπορούσε να πετύχαινε το σημαντικό διπλό στην Πάφο.

Ισοδύναμο ήταν το ντέρμπι στην αίθουσα «Αφροδίτη» στο πρώτο σετ, αφού καμιά ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία και κέρδισαν με 22-25 «γράφοντας» το 0-1.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσαν οι γηπεδούχοι τους τριφυλλοφόρους στο δεύτερο σετ. Διορθώνοντας τα λάθη τους κατάφεραν να περιορίσουν τους Ροντρίγκο – Φερέίρα, κάτι που τους επέτρεψε να πάρουν το σετ με 25-22 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 τον αγώνα. Η Ομόνοια έχασε στις λεπτομέρειες το σετ, αλλά στην ομάδα του Σ. Σάββα στοίχισαν κάποιες λάθος επιλογές.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» επέστρεψαν και παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητές τους επέβαλαν τον ρυθμό τους. Ως εκ τούτου εκεί που η μπάλα «έκαιγε» η Ομόνοια έβρισκε τις λύσεις απέναντι στους «μπλε» που υπέπεσαν σε λάθη. Η Ομόνοια κέρδισε με 20-25 και πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με 1-2 σετ.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε ξανά στο τέταρτο σετ. Αυτή τη φορά ήταν η ομάδα του Γκρέσιτς που είχε το πάνω χέρι στο σετ και έφθασε στη νίκη με 25-19 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 2-2 ενώ οδήγησε τον αγώνα στο τάι – μπρέικ. Η Ομόνοια ήταν μέτρια και η απόδοση των παικτών της απείχε από τα στάνταρ της.

Μεγάλη μάχη έγινε στο τάι μπρέικ, αλλά στα τελευταία στάδια του σετ ο Green Αir Παφιακός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του, να πάρει το σετ με 15-11 και τη μεγάλη νίκη με 3-2.

«GREEN AIR» ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. Γκρέσιτς):Ευσταθίου, Οικονοομίδης, Σοάρες, Γ. Χρυσοστόμου, Ασπιώτης, Βερίσιμο – Λίμπερο: Αντωνίου

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. Σάββα): Λάμπ, Φερέϊρα, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο, Σ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Αποστόλου, Παφίτης.

ΑΠΟΕΛ από τα παλιά
ΑΠΟΕΛ – ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-0 ΣΕΤ:25-21, 25-19, 28-26

ΑΠΟΕΛ από τα παλιά εμφανίστηκε στο Λευκόθεο την 5η αγωνιστική. Οι «πορτοκαλί» μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισαν την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ. Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε δεύτερη «κολλητή» νίκη και έπιασε τους «ερυθρόλευκους» στη βαθμολογία. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου ήταν μέτρια και έκανε αισθητή την παρουσία της μόνο στο τρίτο σετ.

Το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι η διακοπή των 15 ημερών δεν τον επηρέασε και στο πρώτο σετ ήταν ανώτερο. Οι «πορτοκαλί» του Γ. Φιλίποφ κέρδισαν τις μάχες στο φιλέ και κρίσιμους πόντους κερδίζοντας το σετ με 25-21. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα εμφανίστηκε αγχωμένη και δεν επέβαλε τον ρυθμό της.

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ ήταν ακόμα καλύτερη στο δεύτερο σετ. Όπως φάνηκε η παρουσία του Σέρβου Στρεμπάκοφ έδεσε την ομάδα που εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των «ερυθρολεύκων» κερδίζοντας άνετα με 25-19 αυξάνοντας το σκορ στο 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μέτρια παρουσία.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο τρίτο σετ. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα έπαιξε βόλεϊ σύμφωνα με τις δυνατότητές της και έφθασε κοντά στην κατάκτηση του σετ. Το ΑΠΟΕΛ όμως δεν ήταν διατεθειμένο να κάνει χαρακίρι και κέρδισε έστω και δύσκολα με 28-26, αλλά και τον αγώνα με 3-0.

ΑΠΟΕΛ(Γ. Φιλίποφ):Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (A. Κωνσταντίνου):Χρυσοστόμου, Μάνθα, Δημητρίου, Μπαγιάν, ΝτεΜαν, Ζηκάκης – Λίμπερο: Βαρνάβα. – Αλλαγές: Τοφής, Προδρόμου.

Στα ψηλά η Αναγέννηση
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. – Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3-0 ΣΕΤ: 25-19, 25-21, 25-16

Στα ψηλά εξακολουθεί να βρίσκεται η Αναγέννηση Δ. η οποία επιστρέφοντας στη φυσική της έδρα στο γήπεδο της Δερύνειας κέρδισε την Ε.Ν.Παραλιμνίου με 3-0 σετ. Η Ένωση πάλεψε για άλλο ένα ματς, αλλά δέχθηκε την πέμπτη σερί ήττα της.

Η ανωτερότητα της Αναγέννησης φάνηκε στο πρώτο σετ. Οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» κέρδισαν με 25 -19 και έκαναν το 1-0. Οι «βυσσινί» δεν παραδόθηκαν εύκολα, αλλά υστέρησαν.

Το δεύτερο σετ επιφύλασσε κάποιες εκπλήξεις αφού η Ενωση παρουσιάστηκε ανταγωνιστική και δυσκόλεψε την Αναγέννηση. Ωστόσο, οι «πράσινοι με τον ανατέλλοντα ήλιο» του Γιάννη Μέλκα βρήκαν τις λύσεις εκεί που έπρεπε και κέρδισαν με 25-21 εδραιώνοντας το υπέρ τους σκορ.

Η Αναγέννηση ήταν πολύ καλύτερη στο τρίτο σετ και αφού εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας το πήρε με 25-16, κερδίζοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. (Γ. Μέλκας):Πέτρου, Τόφιας, Αχιλλέως, Ντας, Μεντούριτς, Φιλίπας. – Λίμπερο: Χομαγιούν. – Αλλαγές: Ελευθερίου, Ι. Σωτηρίου, Μ. Σωτηρίου, Κουμής.

Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Z. Λούκοβιτς): Λ. Λούκοβιτς, Λ. Λόντσαρ, Χαραλάμπους, Στογιάκοφ, Ν. Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου – Λίμπερο: Σάρδαλος.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:50

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Συναγερμός στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δανίας
18:07
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
18:00
Εκδήλωση διαμαρτυρίας υπέρ των μεταναστών
17:00
Αύξηση στις αφίξεις τουριστών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του '24
16:55
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
16:53
Επίθεση της Ουκρανίας με drones προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη καυσίμων
16:42
Ο Γεώργιος Σκαλιάς ειδικός σύμβουλος του Προέδρου για θέματα εκπαίδευσης
16:39
ΑΚΕΛ: Οι περιπτώσεις ψευδών δηλώσεων να διερευνηθούν πριν από τις εκλογές
16:39
Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου
16:34
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.