Τα ''φώτα'' στο αυριανό ντέρμπι Κεραυνού-ΑΠΟΕΛ

Τζάμπολ στην 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Το Σάββατο (19/11) η Πετρολίνα ΑΕΚ θα υποδεχτεί στο «Κίτιον» τον Απόλλωνα, ενώ μία ημέρα μετά θα έχουμε δύο αναμετρήσεις. Στις 17:00 στο Αυγόρου η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει την ΕΘΑ ενώ ενάμιση ώρα πιο μετά (18:30) ο Κεραυνός θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο «Κώστας Παπαέλληνας».

Πετρολίνα ΑΕΚ – Απόλλων (Σάββατο 19 Νοεμβρίου - 18:00 Cytavision)

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η Πετρολίνα ΑΕΚ που θα υποδεχτεί στο γήπεδο της τον Απόλλωνα στις 18:00, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision. Οι «κιτρινοπράσινοι» μετρούν πέντε βαθμούς στο πρωτάθλημα (2 νίκες – 1 ήττα) ενώ ο Απόλλωνας είναι ένα βαθμό πιο κάτω με 1 νίκη και 2 ήττες. Οι «γαλάζιοι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν το διπλό, σε μία δύσκολη έδρα για να φτάσουν στην βαθμολογία τις ομάδες που προπορεύονται.

Ένωση Νέων Παραλιμνίου – ΕΘΑ (Κυριακή 20 Νοεμβρίου – 17:00)

Να επανέλθει στις νίκες θέλει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που θα υποδεχτεί στο Αυγόρου την ΕΘΑ. Οι «βυσσινί» έκαναν θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στις πρώτες δύο αγωνιστικές του Απόλλωνα και του Κεραυνού, ενώ για την 3ηαγωνιστική γνώρισαν την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής 5 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 1 ήττα. Από την άλλη η ΕΘΑ θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, θέλοντας να φύγει με το διπλό από το Αυγόρου. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τις καλές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές, δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποια νίκη, και θα προσπαθήσουν να το πετύχουν την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην ΕΝΠ.

Κεραυνός – ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 20 Νοεμβρίου – 18:30 Live Streaming)

Σημαντικό ντέρμπι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολο, όπου ο Κεραυνός θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV. Και οι δύο ομάδες μετράνε δύο νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, και έχουν φυσικά ως μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι συναρπαστικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

 

ΣΥΝ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 21:59

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.