Διπλό για την Ανόρθωση

Mεγάλο διπλό για την Ανόρθωση που κέρδισε την αήττητη μέχρι χθες Τεχνοοικία ΑΕΚ με 2-3 μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι στο «Κίτιον» σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών.

Οι «κυανόλευκες» έδειξαν ότι δεν φοβούνται τα ντέρμπι αφού είναι το δεύτερο συνεχόμενο που κερδίζουν μετά τη νίκη επί του Sabbianco Απόλλωνα. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε και έχασε από ένα αντίπαλο που έδειξε πιο ανθεκτικός στα κρίσιμα σημεία. Οι «κιτρινοπράσινες» δέχθηκαν την πρώτη ήττα και μάλιστα στο γήπεδό τους αλλά έστω και έτσι πήραν ένα βαθμό.

Η Ανόρθωσις αιφνιδίασε την ομάδα του Ούγγρου Χόλοσι και παίζοντας αψεγάδιαστα κατάφερε στο πρώτο σετ να ελέγξει πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να κερδίσει μάλλον εύκολα με 18-25. Οι «κυανόλευκες» πήραν προβάδισμα με 0-1 και έβαλαν δύσκολα στην Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Απάντησε η Τεχνοοικία ΑΕΚ
Εξαιρετικό βόλεϊ και από τις δυο ομάδες παίχθηκε στο δεύτερο σετ. Οι «κιτρινοπράσινες» θέλησαν να κερδίσουν για να μπουν ξανά στον αγώνα και οι «κυανόλευκες» για να πάρουν ισχυρό προβάδισμα. Αναπόφευκτα το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα λάθη που κάνουν τη διαφορά. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ φάνηκε πιο ψύχραιμη και πήρε το κρίσιμο σετ με 25-23 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Κυριάρχησε η «Κυρία»
Η μορφή του αγώνα άλλαξε στο τρίτο σετ, αφού η Ανόρθωσις επανήλθε. Τα κορίτσια του Μπόσκοβιτς έπαιξαν το βόλεϊ που πρόσφεραν στους φιλάθλους στην αρχή του αγώνα και έδειξαν τις δυνατότητές τους. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ είχε προβλήματα στο παιχνίδι της. Το σετ ήταν μεν ανοικτό, αλλά η Ανόρθωσις ανώτερη στο σημείο αυτό του αγώνα κέρδισε με 19-25 και προηγήθηκε με 1-2, βάζοντας και άλλο άγχος στις Λαρνακείς.

Συναρπαστικό
Όλα τα λεφτά ήταν το τέταρτο αετ αφού οι δυο ομάδες πάλεψαν με πείσμα μέχρι τον τελευταίο πόντο. Οι διαφορές εξανεμίζονταν σχεδόν αμέσως, ενώ τόσο οι γηπεδούχες, όσο και οι φιλοξενούμενες προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο του σετ χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από ένα φοβερό σετ που κρίθηκε στους έξτρα πόντους η Τεχνοοικία ΑΕΚ κατόρθωσε να το κερδίσει με 30-28 και να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι – μπρέικ.

Στην ρουλέτα του τάι – μπρέικ οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη και το σασπένς συνεχίστηκε. Στα τελικά στάδια η Ανόρθωση είχε πιο σωστές επιλογές και κέρδισε με 11-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. Χόλοσι):Χαραλάμπους, Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Σκοτ, Ντούγκαν. Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Καρακώστα, Τσαγγαρίδου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Α. Μπόσκοβιτς):Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Βασιλείου, Μπρατούνχινα, Παπαγεωργίου, Ε. Κολοκοτρώνη – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Κοντού, Οικονομίδου, Κ. Γιασουμή, Κωνσταντίνου.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:00

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.