Πυρκαγιά στη νεκρή ζώνη κοντά στη Δένεια τέθηκε υπό έλεγχο

Πυρκαγιά σε άχρηστα υλικά δίπλα από εγκαταλειμμένη οικία κοντά σε φάρμα αλόγων, ξέσπασε σήμερα το πρωί (05:45) κοντά στο χωριό Δένεια και εντός της νεκρής ζώνης.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Περιστερώνας με 3 οχήματα  και η ώρα 06.30 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά κάηκαν επίσης 1 ξύλινη αποθήκη με εργαλεία  και μικρό υποστατικό με κότες και κουνέλια. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.Εξάλλου η Πυροσβεστική Υπηρεσία  από τις 06.00 της 10ης Νοεμβρίου 2016 μέχρι και τις 06.00 της 11ης   Νοεμβρίου 2016 ανταποκρίθηκε  σε 29 κλήσεις για βοήθεια ,23 πυρκαγιές , 5 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδής κλήση.
Η ώρα 10.41 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την Αρμίνου στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Κελοκεδάρων, Στρουμπιού και Κυβίδων με 5 οχήματα και η ώρα 13.55 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Εργάστηκαν επίσης για τη πυρκαγιά 3 οχήματα του Τμήματος Δασών, 1 του Ταμείου Θήρας και ένας εκσκαφέας. Κάηκε περίπου έκταση 4 εκταρίων.Η ώρα 17.10 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία στον δρόμο Κιβισίλι προς Μαζωτό κατασκευασμένη από μεταλλικό σκελετό και τσιμεντοσανίδα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’’ και η ώρα 17.49 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 3 Αναπνευστικές Συσκευές και  τυλιχτήρες από το νερό του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.Η ώρα 03.01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έναντι οικίας στην οδό Επιδαύρου , στον Άγιο Σπυρίδωνα, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν 2 οχήματα από το Σταθμό Μονοβόλικου και η ώρα 03.20 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Το όχημα μάρκας ISUZU  κάηκε στο χώρο της μηχανής. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και πρόκειται περί εμπρησμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:09

Τελευταιες Ειδησεις

27 Απριλίου
Ξανά σε λειτουργία η "Αμάλθεια" - αναχώρησε χθες βράδυ το "Jennifer"
05:50
Επιβεβαίωση Λευκού Οίκου για αναβολή της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου
05:47
Οι Χούθι ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση εναντίον βρετανικού πετρελαιοφόρου
05:46
Με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας
05:44
Πρόοδο στα ζητήματα Θετικής Ατζέντας δηλώνουν ότι έκαναν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας - Τουρκίας
05:35
Πρόταση Αιγύπτου προς Ισραήλ για μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/04/24
05:29
Παρέμβαση Αμερικής ζητά δικομματική ομάδα για να μην αποπλεύσει από την Τουρκία νηοπομπή ΜΚΟ προς τη Γάζα
05:27
26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.