"Χ" για ΑΕΛ, νίκη στο τέλος για τον Απόλλωνα

Σοκ στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ, που έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΖ.

Ο Σάσι κτύπησε στην τελευταία φάση του αγώνα και η ΑΕΖ, έφυγε από το Τσίρειο με έναν παλικαρίσιο βαθμό, καθώς από το 62ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεν μπόρεσε να πιάσει τα γνωστά της στάνταρ απόδοσης η ΑΕΛ, η οποία έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, χάνοντας όχι μόνο δύο πολύτιμους βαθμούς αλλά και την ευκαιρία να πιάσει το ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με 21 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση. Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου προηγήθηκε στο 68’ με αυτογκόλ του Τσιμοντζί. Στους 7 βαθμούς και την 11 θεση η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για τους "γαλαζοκίτρινους" καθώς το ερχόμενο Σαββάτο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

ΔΟΞΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Αγχωτική αλλά πολύτιμη νίκη για τον Απόλλωνα στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα. Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο τριαντάλεπτο, έπρεπε όμως να φθάσει το τέλος της κανονικής διάρκειας για να πανηγυρίσει το πολύτιμο γκολ. Ο Βινίσιους, χάρισε τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στους "γαλάζιους" οι οποίοι έφθασαν τους 16, και είναι στην 5η θέση. Η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας, ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας. Παραμένει σε δύσκολη θέση η Δόξα, η οποία είναι στη 12η θέση με 5 βαθμούς.

ΕΡΜΗΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σπουδαίο διπλό για τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία μετά τη νίκη επί του Ερμή με 2-1 ανέβηκε στην 8η θέση και τους 9 βαθμούς. Εξαιρετικός ο Βεσελόφσκι, κράτησε τους "ερυθρόλευκους" με τις αποκρούσεις του. Η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 22ο λεπτό, με την ομάδα της Αραδίππου να ισοφαρίζει με τον Μασίνουα στο 49ο λεπτό. Ο Κολοκούδιας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο 56'. Στην έκτη θέση και τους 13 βαθμούς έμεινε ο Ερμής.

ΝΤΕΡΜΠΙ

Το ντέρμπι στο ΑΕΚ Αρένα, τα είχε όλα εκτός από νικητή.

Δύναμη, πάθος, αλλά και ποιότητα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος.

Ο Βινίσιους στο 60ο λεπτό, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στο ΑΠΟΕΛ, με την ΑΕΚ να απαντά πέντε λεπτά αργότερα με μια τυχερή κεφαλιά του Αλβες. Εφθασε τα πέντε γκολ ο Βραζιλιάνος που δείχνει ότι και φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας. Πρόσωπο το αγώνα ο Τόμας Κρίστιανσεν ο οποίος επέστρεψε στη Λάρνακα για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ. Παρά την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας, στο τέλος έδειξε και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τους ποδοσφαιριστές του.

Στον ΑΠΟΕΛ τώρα όλα στρέφονται γύρω από τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Γιανγκ Μπόις στο ΓΣΠ στις οκτώ και πέντε το βράδδυ για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι "γαλαζοκίτρινοι" μετά την ήττα την Ελβετία θέλουν την νίκη για να κάνουν το σημαντικότερο βήμα πρόκρισης για τους "32" της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση με 25 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη με 23. Ατυχος ο Τομάς που τραυματίστηκε στον αστράγαλο και θα λείψει για αρκετό καιρό.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΡΗΣ

Κυριαρχώντας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες στον αγώνα με τον Άρη. Σιέρινταν κιαι Ντάρμπισαϊρ σκόραραν στο πρώτο μέρος, με τον Άρη να απαντά με τον Σκούρτη στην επανάληψη. Ο Άγγλος φορ της Ομόνοιας σκόραρα ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Ντάρμπισαϊαρ έφθασε τα οχτώ γκολ τη φετινή χρονιά και ισοφαρίζοντας την περσινή του επίδοση με τη Ρόδερχαμ.Ο Ιρλανδός έφτασε ήδη τα έξι στο πρωτάθλημα. Και οι δύο τους πέτυχαν τα 14 από τα 19 τέρματα της ομάδας τους. Στην 4η θέση με 18 βαθμούς οι "πράσινοι" στην πρώτελευταία με 4 ο Αρης.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:28

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Ελλάδα: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.