Υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Λευκωσίας εξήγγειλε ο Δρ. Παναγιώτης Σταυρινίδης

 «Φίλες και φίλοι, αυτή τη στιγμή δεν καταθέτω μια προσωπική  μου φιλοδοξία. Καταθέτω ενώπιον  σας την υποψηφιότητά μου για  Δήμαρχος της Λευκωσίας, σε έναν ωραίο  αγώνα για να κατακτήσουμε μαζί αυτό που μαζί διεκδικούμε, Μία Λευκωσία, Πρωτεύουσα Ξανά!» Με τα πιο πάνω λόγια, εξήγγειλε  την Υποψηφιότητα του για το Δήμο της Λευκωσίας, ο Επίκουρος Καθηγητής  του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Παναγιώτης Σταυρινίδης. 

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης από το τέρμα της οδού Λήδρας, όπου η Λευκωσία μοιράζεται στη μέση αναφέρθηκε στο όραμα του αλλά και το σχέδιο του για Μία Λευκωσία από τον Καϊμακλί και την Παλουριώτισσα μέχρι τον Άγιο Ανδρέα.  Ένα σχέδιο που αντικρίζει τη Λευκωσία  ως ενιαίο και ζωντανό σύνολο. Μέσα από το οποίο η Λευκωσία θα βρει τη χαμένη της αίγλη μέσα από το τρίπτυχο των υποδομών, της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης και της δράσης των δημοτών της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματος του. Για τις γειτονιές και  την ποιότητα ζωής. Για τον πολιτισμό. Για μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς. Για την σχέση του Δήμου  με τους πολίτες. Για μια πόλη για  τους επισκέπτες. Μια πόλη για τη νεολαία, για τις επιστήμες, την  επιχειρηματικότητα. Και τέλος, μία  πόλη, επανενωμένη που ξαναζωντανεύει η ελπίδα.

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974, έξι μήνες πριν την εισβολή. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Καϊμακλί και φοίτησε στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλουριώτισσας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στη Ψυχολογία, και εργάζεται ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:37

Τελευταιες Ειδησεις

12 Μαΐου
Η Κομισιόν καλεί τα ΚΜ να περιορίσουν ακόμα και τα απαραίτητα ταξίδια από Ινδία για να περιοριστεί η μετάλλαξη
21:55
Επικοινωνία Μπλίνκεν - Νετανιάχου: Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επαναλαμβάνει τις εκκλήσεις του για «τερματισμό της βίας»
21:42
Συμπλοκή έξω από εκκλησία στους Τρούλλους
21:15
Ακόμα δύο θάνατοι από COVID-19, 260 νέα περιστατικά, 173 νοσηλεύονται
21:13
ΗΠΑ: Ο πανικός των αυτοκινητιστών προς αναζήτηση βενζίνης αυξάνεται
21:05
Οι ΗΠΑ επανελαμβάνουν ρητά ότι αναγνωρίζουν μόνο την ΚΔ και δεν αναγνωρίζουν την ούτω καλούμενη τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου
20:35
Δραματική νίκη για την Πάφο
20:25
Τα CDC εντόπισαν 28 περιστατικά θρομβώσεων μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson
20:25
Παρελθόν τρείς από τον Απόλλωνα
20:15
Νέος καταιγισμός ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ ανακοίνωσε η Χαμάς - Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ
20:15
Κόκκινος: Δεν θα υλοποιηθεί τελικά η ψηφιακή εφαρμογή του safepass
20:08
ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον στέλνει αντιπροσωπεία για να παροτρύνει Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους να αποκλιμακώσουν τη βία
20:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand