Υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Λευκωσίας εξήγγειλε ο Δρ. Παναγιώτης Σταυρινίδης

 «Φίλες και φίλοι, αυτή τη στιγμή δεν καταθέτω μια προσωπική  μου φιλοδοξία. Καταθέτω ενώπιον  σας την υποψηφιότητά μου για  Δήμαρχος της Λευκωσίας, σε έναν ωραίο  αγώνα για να κατακτήσουμε μαζί αυτό που μαζί διεκδικούμε, Μία Λευκωσία, Πρωτεύουσα Ξανά!» Με τα πιο πάνω λόγια, εξήγγειλε  την Υποψηφιότητα του για το Δήμο της Λευκωσίας, ο Επίκουρος Καθηγητής  του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Παναγιώτης Σταυρινίδης. 

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης από το τέρμα της οδού Λήδρας, όπου η Λευκωσία μοιράζεται στη μέση αναφέρθηκε στο όραμα του αλλά και το σχέδιο του για Μία Λευκωσία από τον Καϊμακλί και την Παλουριώτισσα μέχρι τον Άγιο Ανδρέα.  Ένα σχέδιο που αντικρίζει τη Λευκωσία  ως ενιαίο και ζωντανό σύνολο. Μέσα από το οποίο η Λευκωσία θα βρει τη χαμένη της αίγλη μέσα από το τρίπτυχο των υποδομών, της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης και της δράσης των δημοτών της σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στις βασικές πτυχές του προγράμματος του. Για τις γειτονιές και  την ποιότητα ζωής. Για τον πολιτισμό. Για μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς. Για την σχέση του Δήμου  με τους πολίτες. Για μια πόλη για  τους επισκέπτες. Μια πόλη για τη νεολαία, για τις επιστήμες, την  επιχειρηματικότητα. Και τέλος, μία  πόλη, επανενωμένη που ξαναζωντανεύει η ελπίδα.

Ο Παναγιώτης Σταυρινίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1974, έξι μήνες πριν την εισβολή. Έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Καϊμακλί και φοίτησε στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Καϊμακλίου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλουριώτισσας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στη Ψυχολογία, και εργάζεται ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 22:37

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το μεσημέρι στη Λακατάμεια (Βίντεο)
13:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
13:00
Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Κρήτη
12:41
Ισραήλ: Δεν έχουμε επιτύχει τους πολεμικούς μας στόχους
12:28
Ικανοποίηση ΟΕΒ για την πορεία της οικονομίας
12:12
Αποτελεσματικά μέτρα για το μεταναστευτικό ζητούν χώρες της πρώτης γραμμής (Βίντεο)
11:41
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/04/24
11:28
Mεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην Κρήτη
11:19
Ο εκσυγχρονισμός Νομικής και Ελεγκτικής Υπηρεσίας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης (Βίντεο)
10:44
Κίνα: Κόκκινος συναγερμός για καταρρακτώδεις βροχές
10:26
Εθνικό Συμβούλιο την Παρασκευή για το Κυπριακό
10:22
Αρχαία ναυπηγεία στον Πωμό - 31 - Απριλίου 2024
10:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.