«Ποτέ απροστάτευτη η ΑΕΚ» (Σημαντικές τοποθετήσεις Καραπατάκη)


Σημαντικές τοποθετήσεις από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΛ, για τη διαιτησία, αλλά και γενικότερα για την πορεία της ομάδας και την παρουσία του κόσμου.


Για το ματς με την ΑΕΛ και την μέχρι τώρα πορεία: «Βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Φυσικά ακόμη είναι πολύ νωρίς. Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Τίποτε δεν έχει κριθεί και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να προχωρήσουμε σεμνά, ταπεινά, προσγειωμένα, να μην ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε και οι επιτυχίες θα έρθουν. Θέλουμε να είναι όλοι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι πολύ σημαντικό για μας και πρέπει να το κερδίσουμε για να προχωρήσει η ομάδα στους στόχους της».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο κάλεσμα μας για αγορά μετοχών για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Έχουμε ξεπεράσει τα 620 πακέτα, δηλαδή 620 χιλιάδες. Όπως προχωράμε, μπορούμε να ξεπεράσουμε και το ένα εκατομμύριο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές ότι ο κόσμος ξεκινά και επιστρέφει στο γήπεδο. αντιλαμβάνονται όλοι ότι χωρίς τον κόσμο, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Όλοι πρέπει να έρθουν μαζικά στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ, θέλουμε να νιώσουν οι παίκτες την συμπαράσταση του κόσμου. Πρέπει να τους προστατέψουμε και να τους συμπαρασταθούμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τη διαιτησία: «Το κάθε σωματείο έχει τη δική του πολιτική και ενεργεί όπως αυτό θεωρεί σωστό. Εμείς είμαστε κάθετοι σ’ αυτό το θέμα. Θεωρούμε ότι δημόσιες δηλώσεις για τη διαιτησία είναι ζημιογόνες για το ποδόσφαιρο. Δημιουργούν περισσότερη προκατάληψη και πιστεύω ότι έχουν σκοπό να εκπληρώσουν άλλα συμφέροντα. Εμείς δεν θα μπούμε σ’ αυτόν τον κυκεώνα των δηλώσεων. Πάγια θέση μας είναι ότι ποτέ δεν σχολιάζουμε τη διαιτησία δημόσια. Έχουμε την άποψή μας για τη διαιτησία, όταν χρειαστεί θα κάνουμε παραστάσεις, όμως εμείς θα προχωρήσουμε στην πολιτική μας και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι η ομάδα δεν θα μείνει ποτέ απροστάτευτη».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:00

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
14:39
Εγγενές δικαίωμα η αναγνώριση κράτους, λέει η Πρεσβεία της Παλαιστίνης
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
13:33
Ξεκίνησε η διαδικασία ποινικών υποθέσεων για ψευδείς δηλώσεις (Βίντεο)
13:15
Έκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει η Κυπριακή Δημοκρατία (Βίντεο)
13:07
Ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης εξέφρασε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
13:02
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων (Βίντεο)
11:58
Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το Ισράηλ για τις επιθέσεις σε Ιράν, Συρία και Ιράκ
11:51
Εντός του έτους τα απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης
11:49
Δημιουργείται Κέντρο Αριστείας Γαλάζιας Χάρτας της Κοινοπολιτείας στην Κύπρο
11:43
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 19/4/24
11:26
Ισραηλινά πλήγματα κατά στρατιωτικής θέσης στη νότια Συρία
10:53
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.