Ματσάρα στο "Ανφιλντ", Λίβερπουλ-Αρσεναλ 3-3, με τον Αλεν στο 90'


Υστερα από ένα συναρπαστικό ματς, η Λίβερπουλ πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα της Αρσεναλ στο 90' και της στέρησε τη δυνατότητα να κάνει «διπλό» τίτλου στο «Ανφιλντ».


Ο Αρσέν Βενγκέρ και οι παίκτες του ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν στο χιονισμένο «Ανφιλντ».  Περίμεναν απλά το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή, όμως λογάριαζαν χωρίς τον Αλεν, στον οποίο ανήκε η τελευταία λέξη.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Αρσεναλ έδειχνε να έχει στην τσέπη ένα τεράστιο «διπλό» Τέτοιες νίκες χαρίζουν τίτλους, αλλά δεν την κράτησε.

Το παιχνίδι, χορταστικό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, είχε δύο πρόσωπα. Το πρώτο 45άλεπτο, στην κυριολεξία, ήταν εκπληκτικό.
Απόδειξη το γεγονός ότι για πρώτη φορά από καταβολής Premier League, στο «Ανφιλντ» σημειώθηκαν τέσσερα γκολ στα πρώτα 25 λεπτά αγώνα, δύο για κάθε ομάδα. Οι κόκκινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν δύο φορές με τον Φιρμίνο, το 2ο πράγματο καταπληκτικό.
Ωστόσο η ομάδα του Λονδίνου είχε τις απαντήσεις. Ο κορυφαίος της Αρσεναλ, Κάμπελ, έδωσε την ασίστ για τον Ράμσεϊ που πλάσαρε στην κλειστή γωνία του κάκιστου και χθες Μινιολέ.
Το 2-1, επίσης κράτησε για πολύ λίγο, καθώς ο Ζιρού με προβολή και την βοήθεια του Μινιολέ, πέτυχε το 2-2.
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου μίλησε η κλάση του Ζιρού. Ο Γάλλος και πάλι από ασίστ του Κάμπελ πέτυχε «τρομερό» γκολ για το 2-3 στο 55.
Και εκεί που οι κανονιέρησες οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα, ο Κλοπ έριξε στο τέλος για σέντερ φορ τον στόπερ Κόκερ, παίζοντας συνεχώς με μπαλιές-γιόμες στην περιοχή.
Από μία τέτοια προήλθε το τελικό 3-3, με τον Μπεντέκε να κάνει την κεφαλιά ασίστ και τον Αλεν με πολύ ωραίο βον-πλανέ να νικά τον Τσεχ, στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του, για τους ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κόλο Τουρέ, Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Κλάιν, Τσαν (82' Αλεν), Χέντερσον, Μίλνερ (66' Μπεντέκε), Αϊμπ, Φιρμίνο, Λαλάνα (88' Κόκερ)

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μέρτεσακερ, Κοσιελνί, Μπεγιερίν, Μονρεάλ, Φλαμινί, Ράμσεϊ, Οζίλ (87' Αρτέτα), Κάμπελ (76' Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (76' Γκιμπς), Ζιρού.

Στα άλλα ματς, σπουδαίο διπλό για την Λέστερ του Ρανιέρι, άλωσε την έδρα της Τότεναμ, με κεφαλιά οβίδα του Χουτ στο 83, έχασε έδαφος η Μ.Σίτι, έμεινε στο 0-0 με την Εβερτον, νέα γκέλα για την Τσέλσι, ισόπολη εντός έδρας 2-2 με την Γουέστ Μπρομ, σπουδαία νίκη εκτός έδρας για τη Σάντερλαντ, 4-2 την Σουόνσι, νίκες επίσης για την Στόουκ, 3-1 τη Νόριτς και για τη Σαουθάμπτον, 2-0 επί της Γουότφορντ.
Στους 43εις βαθμούς στην κορυφή, Αρσεναλ και Λέστερ, στους 40 η Μάντσεστερ Σίτι.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:00

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ: ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ; (4)
21:25
ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ (3)
21:24
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (2)
21:23
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (1)
21:19
37η Παγκύπρια Έρευνα Πολιτικής Κουλτούρας & Εκλογική Συμπεριφορά
21:13
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο σημερινός Χίτλερ
20:31
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.