Επίσημα προωθείται πώληση λογότυπου/επωνυμίας ΚΑ

Η Κυπριακή Δημοκρατία με καταχωρήσεις σε εγχώρια και διεθνή έντυπα στις 5 Ιανουαρίου ανακοίνωσε την έναρξη της επίσημης διαδικασίας για πώληση του λογοτύπου και της επωνυμίας των Κυπριακών Αερογραμμών, ένα χρόνο μετά το κλείσιμο του κρατικού αερομεταφορέα.

Με την καταχώρηση, η Κυπριακή Δημοκρατία ζητεί την επίσημη κατάθεση έκφρασης ενδιαφέροντος για χρήση/αξιοποίηση του λογοτύπου και εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ για τη διενέργεια πτήσεων από και προς την Κύπρο.
Με βάση τους όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την έκφραση ενδιαφέροντος μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Στη δεύτερη φάση θα δοθεί χρόνος για τις όποιες διευκρινίσεις και η τρίτη φάση θα αφορά στην υποβολή δεσμευτικής προσφοράς.
Η Μονάδα Αποκρατικοποιήσεων στις 15 Ιουνίου του 2015 είχε ξεκινήσει διαδικασία για τη διαπίστωση ενδιαφέροντος για πώληση του λογοτύπου και της εμπορικής επωνυμίας των ΚΑ, διατηρώντας το δικαίωμα της προκήρυξης επίσημου διαγωνισμού.
Η προκήρυξη του επίσημου διαγωνισμού αποφασίστηκε επειδή διαπιστώθηκε ότι θα υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος από επενδυτές σε περίπτωση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού, όπως αναφέρεται στην τριμηνιαία έκθεση του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων.
Στην καταχώρηση αναφέρεται επίσης ότι όσοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον κατά την περσινή ανεπίσημη διαδικασία, έχουν ειδοποιηθεί ότι εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια δεν θα χρειαστεί να υποβάλουν νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 04:00

Τελευταιες Ειδησεις

03 Δεκεμβρίου
ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του τουρκικού ΥΠΕΞ για την αδειοδότηση του τεμαχίου 5
20:54
Δεύτερη ημέρα με πάνω από 50 χιλιάδες κρούσματα Covid στο Ην. Βασίλειο - Αυξάνονται τα κρούσματα της Όμικρον
20:36
Ένας θάνατος και 594 νέα περιστατικά κορονοϊού
20:22
Ξεπέρασαν το €1 δις τα έσοδα από τον τουρισμό το ενιάμηνο
20:13
Στη δημοσιότητα το διάταγμα του Υπουργού Υγείας για τα νέα μέτρα
19:59
Ο Μπάιντεν κρυολόγησε αλλά διαβεβαιώνει ότι είναι καλά
19:36
Βέλγιο: Δεν θα αυστηροποιηθούν περαιτέρω τα μέτρα για την αντιμετώπιση της Covid-19
19:17
Συνέχισε την ανοδική του πορεία ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο
18:46
Ελλάδα: Η τρίτη δόση θα δίνεται 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού με δύο δόσεις
18:28
Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ η αποχαιρετιστήρια τελετή του Πάπα Φραγκίσκου
18:26
Γερμανός υπ. Υγείας: "Βοηθήστε να αποφύγουμε περισσότερο πόνο" - "Θλιβερή κορύφωση" της κατάστασης στις ΜΕΘ τα Χριστούγεννα
18:18
Θερμές ευχαριστίες προς τον Πάπα Φραγκίσκο για τη μετεγκατάσταση 50 μεταναστών από την Κύπρο στο Βατικανό, εκφράζει το ΥΠΕΣ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand