Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για την αυριανή παρέλαση

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία, κορυφώνονται το πρωί οι εορτασμοί για την 55η επέτειο της εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η παρέλαση θα αρχίσει στις 11 το πρωί και τον χαιρετισμό της θα δεχθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, παρουσία πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Την κυβέρνηση της Ελλάδος θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Η παρέλαση θα μεταδίδεται απευθείας από το ΡΙΚ ΕΝΑ.
Ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης, η Αστυνομία ανακοίνωσε τροχαίες διευθετήσεις, προς ενημέρωση του κοινού. Προσωρινά, θα κλείσουν για αύριο το πρωί, οι δρόμοι:

* Τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ'Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 07:00-13:30.

* Τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τον κυκλικό κόμβο Τσερίου, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ'Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 05:30-12:30.

* Τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ'Ιωσήφ, μέχρι τον μικρό κυκλικό κόμβο με την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, μεταξύ των ωρών 05:30-13:00.

* Τμήμα της οδού Περικλέους, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ'Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 11:00–13:00.

Επίσης, μεταξύ των ωρών 11:00-13:30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ'Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα συμμετάσχουν στην παρέλαση.

Επιπλέον, λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί, στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού, από τον Κόρνο προς τη Λευκωσία και αντίστροφα, κατά τη διακίνηση των στρατιωτικών αρμάτων προς και από τον χώρο της παρέλασης, μεταξύ των ωρών 06:00-13:00, οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού, για δική τους διευκόλυνση και ομαλή λειτουργία του οδικού δικτύου.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.
Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης, καθώς και διευκολύνσεις στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Πηγή: ΡΙΚ Ραδιόφωνο, Αστυνομία

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 06:12

Τελευταιες Ειδησεις

16 Οκτωβρίου
Ελλάδα-κορονοϊός:2.313 νέα κρούσματα και 30 θάνατοι – Στους 361 διασωληνωμένοι
18:08
Γαλλία – Εκτός ελληνογαλλικής συμφωνίας η ΑΟΖ διευκρινίζει το Παρίσι
17:44
Η τελευταία συνάντηση Ερντογάν και Μέρκελ- Οι συμβολισμοί και τι προσδοκά ο Ερντογάν
17:29
Η Κύπρος επεξεργάζεται ήδη τις εισηγήσεις της ΕΕ σχετικά με τις αυξήσεις στις τιμές ηλεκτρισμού, λέει η Yπουργός Ενέργειας
16:55
Τη συμβολή των γεωργοκτηνοτρόφων της Κύπρου, εξήρε ο Υπ. Γεωργίας
16:42
Έμπρακτη η στήριξη του λειτουργήματος του δημοσιογράφου από την Κυβέρνηση, είπε ο Α. Ιωσήφ
16:12
Γαλλία: Φόρος τιμής στον εκπαιδευτικό που αποκεφαλίστηκε για τα σκίτσα του Μωάμεθ
15:42
Τα σημεία δειγματοληψίας για rapid test την Κυριακή
15:21
Βρετανία: Σε εφαρμογή σχέδιο για προστασία των βουλευτών μετά τη δολοφονία Έιμες
15:04
Κλείνει αυλαία στο κηποθέατρο και πάει Δωρό η Γιορτή του Κρασιού
14:48
A.Nεοφύτου:Η κυπριακή κοινωνία και το 2023 θα νιώθει ασφάλεια με το ΔΗΣΥ
14:14
Έκκληση του ΟΗΕ να κηρυχθεί ανακωχή στη βόρεια Υεμένη
13:44
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand