Νέα αναβολή στην υπόθεση με τα απειλητικά sms

Αναβολή πήρε σήμερα η υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων για την οποία κατηγορούνται ο τέως δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας η πρώην έκτακτη υπάλληλος του δήμου Μαρία Σολομωνιδη, ο πατέρας της Ηλίας και ο σύζυγος της Κων/νος Συφαντος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των μελών της οικογενείας Σολομονιδη Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ζητώντας την αναβολή είπε ότι το ανώτατο δικαστήριο έχει επιφυλάξει την απόφαση του στο αίτημα φύσεως CERTIORARI προς ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που αφορούν στην παρούσα υπόθεση. Το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί από τον δικηγόρο της οικογένειας Σολομονιδη.

Ο δικαστής Πανικος Μιχαηλίδης χαρακτήρισε δικαιολογημένο το αίτημα και ορίστηκε εκ νέου η υπόθεση για ακρόαση στις 4 Δεκεμβρίου 2015. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν και οι μάρτυρες κατηγορίας Κώστας Νάνος, Ανδρούλα Ευθυμίου και οι αστυφύλακες Αχιλλέας Νικόλαου και Γιώργος Γεωργίου οι οποίοι έχουν κληθεί να είναι παρόντες και στην επόμενη δικάσιμο μαζί με τον δήμαρχο Πάφου και τον Λοχία Ζωνακη Γεωργίου. Η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείτο από τον Σίμο Συμεου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για αναβολή.

Για την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων κατηγορούνται ο τέως δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, η πρώην έκτακτη υπάλληλος του δήμου Μαρία Σολομονιδου, ο πατέρας της Ηλίας και ο σύζυγος της Κων/νος Συφαντος. Και οι τέσσερεις έχουν παραπεμφθει σε δίκη για την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων που στάλησαν τον Σεπτέμβρη του 2014 στον νυν Δήμαρχο και τότε δημοτικό σύμβουλο τα Φαίδωνα Φαίδωνος, στην αναπληρώτρια Δημοτικό Μηχανικό του δήμου Πάφου Ανδρούλα Ευθυμίου και στο δημοσιογράφο Κώστα Νάνο σχετικά με την υπόθεση του διαχωρισμού οικοπέδων της Aristo η οποία εκδικάστηκε ήδη από το κακουργιοδικείο. Και οι τέσσερεις αντιμετωπίζουν 11 κατηγορίες συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, των γραπτών απειλών για φόνο, της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία και των ενοχλητικών απειλητικών μηνυμάτων δεν παραδέχτηκαν ενοχή.

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Κουρή

Πηγή -Σύνταξη: Πανίκος Ευριπίδου

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 06:16

Τελευταιες Ειδησεις

24 Οκτωβρίου
Σημαντική νίκη για το ΑΠΟΕΛ
20:49
Η ΕΝΑΒ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ, πρώτη νίκη για Προοδευτικό
20:45
Εκκωφαντική πεντάρα για τη Λίβερπουλ που διέσυρε τη Γιουνάϊτεντ
20:30
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα
20:06
Νικήτρια στο ελ κλάσικο η Ρεάλ
19:16
Τριάρα και κορυφή για την ΑΕΚ
19:04
Δύο ισοπαλίες στη Β' κατηγορία
17:39
8ος στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας ο Ηλίας Γεωργίου (βίντεο)
17:27
Σημεία δειγματοληψίας rapid test – 25 Οκτωβρίου 2021
17:21
Καδής: Στόχος να στηριχθούν όλοι οι πυρόπληκτοι της Ορεινής Λεμεσού και Λάρνακας
16:07
Αυτές είναι οι αποφάσεις του έκτακτου Παγκύπριου Συνεδρίου της ΕΔΕΚ
15:54
Αεροπορική επιδρομή στο δυτικό Τιγκράι εξαπέλυσε η πολεμική αεροπορία της Αιθιοπίας
15:11
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand