Νίκη για τον Παγδατή με καλή εμφάνιση στην Αγία Πετρούπολη

Ο Μάρκος Παγδατής πέρασε στον 2ο γύρο του τουρνουά τένις που φιλοξενείται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Το σημαντικό για τον Παγδατή είναι το γεγονός ότι η νίκη του με 2-1 επί του Λετονού Έρνεστς Γκούλμπις συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση και με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" την πρόκριση από τα δύο σετ.

Ο συμπατριώτης μας, Νο.52 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε στο 1ο σετ με 6-4 και μπήκε δυνατά στο δεύτερο αλλά έχασε αλλεπάλληλες ευκαιρίες να το κάνει δικό του καθώς ο Λετονός κατάφερε να αντιδράσει και να το κατακτήσει, με το ίδιο σκορ, 6-4. Στο 3ο σετ, η επικράτηση του Παγδατή ήρθε φυσιολογικά με τον αντίπαλο του να είναι επιρρεπής στα λάθη - υπέπεσε σε 61 αβίαστα λάθη συνολικά στον αγώνα ο Γκούλμπις - και με 6-3 έφτασε στη νίκη-πρόκριση για τη φάση των 16, σε έναν αγώνα ο οποίος κράτησε δύο ώρες και 10 λεπτά.

Ήταν η πρώτη νίκη για τον Μάρκο Παγδατή μετά από δύο σερί ήττες στις αναμετρήσεις με τον Έρνεστς Γκούλμπις, πρωταθλητή στην Αγία Πετρούπολη το 2013.

"Είμαι χαρούμενος με κάποια στοιχεία που παρουσίασα στο παιχνίδι μου, με άλλα όμως όχι", ομολόγησε ο Παγδατής μετά τη νίκη του. "Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιζα στις επιστροφές και αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να πετύχω τα μπρέικ".

Η χθεσινή (22/9) συνάντηση στη “Σιμπούρ Αρένα” σηματοδότησε την επιστροφή του Γκούλμπις στις διοργανώσεις της ΑΤΡ έπειτα από απουσία ενός έτους.

Στον επόμενο γύρο, ο Μάρκος Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Τόμι Ρομπρέδο ο οποίος νίκησε επίσης 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-3) τον Ρώσο Μιχαήλ Γιούζνι. Ο Ρομπρέδο έσωσε επτά από τα εννέα μπρέικ-πόιντ που αντιμετώπισε και έβγαλε με επιτυχία και τα τρία που είχε στη διάθεση του.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 06:21

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και τους Δημάρχους
05:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
05:24
24 Απριλίου
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.