Κλείνουν δρόμοι λόγω δοκιμαστικών του Cyprus Rally 2015

Δοκιμαστικές ειδικές διαδρομές του Ράλι Κύπρου θα πραγματοποιηθούν σήμερα εντός της πόλης της Λευκωσίας, στο πλαίσιο του CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2015 και όπως ανακοινώνει η αστυνομία θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση, τμήματα κύριων δρόμων εντός της Λευκωσίας, μεταξύ των ωρών 1600 μέχρι τις 2100.

Τα τμήματα των δρόμων που θα αποκοπούν προσωρινά για την τροχαία κίνηση είναι τα ακόλουθα:

1. Τμήμα της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη, θα είναι κλειστό από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (Φώτα Τροχαίας HONDA), με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.
2. Η οδός Μιχαήλ Καραολή, νότια του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών.
3. Τμήμα της οδού Ευαγόρου, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, μέχρι τη συμβολή με τη οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.
4. Η οδός Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, της Συνεργατικής Τράπεζας και του νέου Δημοτικού Θεάτρου.
5. Τμήμα της οδού Βασιλέως Παύλου, από τη συμβολή με την οδό Χριστόδουλου Σώζου, μέχρι την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.
6. Η οδός Κωστή Παλαμά, από τη συνέχεια με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, μέχρι τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Ομήρου και την πλατεία Λόις Τζωρτζ.
7. Η οδός Ομήρου, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Διαγόρου, με κατεύθυνση προς Άγιο Δομέτιο, μέχρι τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Μουσείου.
8. Τμήμα της συμβολής των Φώτων Τροχαίας των οδών Χείλωνος, Λόρδου Βύρωνος και Μουσείου, παρά το Αρχαιολογικό Μουσείο.
9. Η οδός Νεχρού, μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.
10. Η οδός Κινύρα, από τη συμβολή με τα Φώτα Τροχαίας με τις οδούς Ηρώων και Λουκή Ακρίτα.
11. Η οδός Μουσείου, από τον κυκλικό κόμβο του «Μάρκου Δράκου» μέχρι τα Φώτα Τροχαίας με την οδό Ομήρου και Νεχρού.
12. Ο κυκλικός κόμβος του «Μάρκου Δράκου» και η προέκταση προς το οδόφραγμα του «Λήδρα Παλλάς», μέχρι το σημείο του μικρού κυκλικού κόμβου, παρά το οδόφραγμα του «Λήδρα Παλλάς».
13. Τμήμα της οδού Χαράλαμπου Μούσκου, παρά το σημείο των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λευκωσίας.
14. Τμήμα του ανοικτού χώρου του παλιού Νοσοκομείου Λευκωσίας, το οποίο χρησιμοποιείται ως δημόσιος χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Η Αστυνομία, αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα προβεί στις αναγκαίες προσωρινές ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης και ταυτόχρονα προτρέπει τους οδηγούς που έχουν πρόθεση να κατευθυνθούν προς και από το κέντρο της Λευκωσίας, να χρησιμοποιούν τις ακόλουθες προσωρινές διαδρομές:

1. Από τις περιοχές Αγίου Δομετίου και Αγίου Παύλου, να χρησιμοποιείται η Λεωφόρος Γρίβα Διγενή και οι οδοί Λουκή Ακρίτα και Χείλωνος προς την οδό Προδρόμου και Γρίβα Διγενή, μέχρι τη Λεωφόρο Θεμιστοκλή Δέρβη, για την κατεύθυνση προς την Λευκωσία.
2. Από περιοχές Λακατάμιας, Στροβόλου και Αγίων Ομολογητών, μέσω της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, να κινούνται δυτικά προς Έγκωμη, Άγιο Δομέτιο και Άγιο Παύλο και ανατολικά προς το κέντρο της Λευκωσίας και περιοχές Παλλουριώτισσας και Λυκαβητού, μέσω των Λεωφόρων Θεμιστοκλή Δέρβη και Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ.
3. Από το κέντρο της πόλης προς την οδό Ευαγόρου, παρά το παλιό ΓΣΠ, θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.
4.Από το κέντρο της παλιάς πόλης μέσω της οδού Ρηγαίνης, προς Πύλη Πάφου, θα επιτρέπεται η κίνηση προς την οδό Αιγύπτου.
5. Από τις περιοχές Παλουριώτισσας, Λυκαβητού και Πύλης Αμμόχωστου, να χρησιμοποιούνται οι Λεωφόροι Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ, Διγενή Ακρίτα, Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σάντα Ρόζα) προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για την κατεύθυνση προς τις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας, Έγκωμη, Άγιο Δομέτιο και Άγιο Παύλο.
6. Η πρόσβαση από και προς τη περιοχή των κτιρίων των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λευκωσίας, θα είναι ελεγχόμενη μέσω των Φώτων Τροχαίας με τις οδούς Ηρώων και Λουκή Ακρίτα.
7. Η οδός Λόρδου Βύρωνος προς το κέντρο της πόλης, θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο προς την οδό Χείλωνος προς Άγιο Δομέτιο.
8. Ο ανοικτός χώρος στάθμευσης οχημάτων του παλιού Νοσοκομείου, θα εξυπηρετείται μόνο από την οχηματική πρόσβαση που βρίσκεται επί της οδού Χείλωνος.
9. Στην οδό Διαγόρου θα επιτρέπεται η κίνηση μόνο προς το κέντρο της πόλης, προς την πλατεία του Αγάλματος Σολωμού.

Πηγή: Γ.Τ.  Αστυνομίας

Τελευταιες Ειδησεις

05 Μαρτίου
Καρμιώτισσα - ΕΝΠ 4-2
20:43
Ανακοινώθηκαν 273 νέα περιστατικά COVID-19 την Παρασκευή, 111 οι νοσηλευόμενοι
19:48
Εμμένει στα δυο κράτη ο Τατάρ, επαναλαμβάνοντας την θέση του ότι η ομοσπονδία έχει κορεσθεί
19:27
Σε 64 σημεία μπορείτε να εξεταστείτε αύριο, διευρυμένο ωράριο σε 17 σημεία
17:45
Ασθενής σεισμική δόνηση στην Κύπρο
17:42
Έκκληση Πάπα Φραγκίσκου να σιγήσουν τα όπλα
17:36
Ο νέος κορωνοϊός δεν ανιχνεύεται στο ανθρώπινο σπέρμα, αναφέρει έρευνα
17:30
Βοήθεια από άλλες χώρες για νοσηλεία ασθενών με covid ζητά η Τσεχία
17:25
Προετοιμασία για το "ψηφιακό πράσινο πάσο” ζητά η πρόεδρος της Κομισιόν
17:15
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Στις 17 Μαρτίου η υιοθέτηση της πρότασης για το «Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό»
16:55
Επίσκεψη στο νέο περιφερειακό σταθμό Πισσουρίου,πραγματοποίησε η υπουργός Δικαιοσύνης
16:53
«Ντροπιαστική» εικόνα αποκόμισε η Επιτροπή Περιβάλλοντος από δεξαμενές χοιρολυμάτων στην Κάτω Μονή
16:43
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand