Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο Μπιλ Κόσμπι

Ακόμα τρεις γυναίκες κατήγγειλαν, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λος Άντζελες, ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον Αφροαμερικανό κωμικό ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι.

Οι ηθοποιοί Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ και Ίντεν Τερλ καθώς και η πρώην αεροσυνοδός Κολίν Χιουζ έρχονται να προστεθούν στη λίστα με περισσότερες από σαράντα γυναίκες που έχουν διατυπώσει αντίστοιχες κατηγορίες.
Η Γουάιτντιρ δήλωσε ότι γνώρισε τον Κόσμπι το 1971 και έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό σε μία συνέντευξη για δουλειά, ενώ η Τερλ ανέφερε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια γυρισμάτων του «The Cosby Show».
Η πρώην αεροσυνοδός, Κολίν Χιουζ, είπε ότι τον γνώρισε στη διάρκεια πτήσης προς το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια εκείνος την προσκάλεσε σε γεύμα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς και έπειτα την κάλεσε στο δωμάτιό του για σαμπάνια. Όταν ξύπνησε έπειτα από ώρες, συνειδητοποίησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση. «Έζησα όλη τη ζωή μου με ένα φοβερό μυστικό για το τι μου έκανε ο Μπιλ Κόσμπι. Δεν το είπα ποτέ σε κανέναν» δήλωσε.
Στη συνέντευξη Τύπου παρίστατο και η δικηγόρος Γκλόρια Όλρεντ, η οποία εκπροσωπεί τις τρεις γυναίκες και άλλες καταγγέλλουσες.

Φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου. Η δικηγόρος Γκλόρια Όλρεντ (αριστερά) και η ηθοποιός Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ

Φωτογραφία από τη συνέντευξη Τύπου. Η δικηγόρος Γκλόρια Όλρεντ (αριστερά) και η ηθοποιός Λίντα Ρίτζγουεϊ Γουάιτντιρ


Πρόσφατα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε τον ηθοποιό να καταθέσει ένορκα στις 9 Οκτωβρίου σχετικά με τις καταγγελίες μίας γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται ότι της έδωσε ναρκωτικά και την κακοποίησε όταν ήταν ανήλικη. Ο Κόσμπι αντιμετωπίζει κύμα κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων γυναικών.
Ο 78χρονος ηθοποιός, που έγινε διάσημος την δεκαετία του '80 και του '90 με την τηλεοπτική σειρά «The Cosby Show»,  κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις - καταγγέλλουν ότι τις νάρκωνε και τις βίαζε.

Πηγή: naftemporiki.gr
Επιμέλεια: Εύη Μουρούζη

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:00

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.