Σούπερ καπ: Ολα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Super Cup που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο Στάδιο ΓΣΠ μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.



Οι δύο ομάδες που συναντήθηκαν στον περσινό τελικό Κυπέλλου Coca - Cola θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης ξεκίνησε την ομιλία του συγχαίροντας τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα ως αποτέλεσμα της καλής πορείας τους στην προηγούμενη χρονιά και ακολούθως, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα από οργανωτικής πλευράς.
 
Ο Αντιπροέδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χάρης Φωτίου ανέφερε για τον αγώνα της Τετάρτης:
 
«Καλή τύχη στην ΑΕΛ και εύχομαι να εκπληρώσει όσο το δυνατό περισσότερο τους στόχους που έθεσε για τη νέα χρονιά. Για το ΑΠΟΕΛ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων.
 
Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Super Cup  που χάσαμε πέρσι από τον Ερμή. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αγωνιστικό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος εύχομαι να κερδίσει και ελπίζω να είναι η δική μας ομάδα».
 
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ανδρέας Γιάπας στις δηλώσεις του για τον αγώνα της Τετάρτης ανέφερε:
 
«Είναι ένας τίτλος που μας ενδιαφέρει και εύχομαι να γίνει ένας αγώνας αθλητοπρεπέστατος και στις κερκίδες. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο για άλλη μια χρονιά σε ομίλους της UEFA. Συγχαρητήρια και στις άλλες ομάδες που μας εκπροσώπησαν στην Ευρώπη και κατέβαλαν τη δική τους προσπάθεια για διάκριση».
 
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Ντομίνγκος Πασιέντσια δήλωσε για την αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της νέας χρονιάς:
 
«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα διεκδικήσω αυτό το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι που είναι μέρος των στόχων του ΑΠΟΕΛ. Είναι ο τρίτος τίτλος της χρονιάς και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πάνω από όλα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. Όταν ήρθα εδώ το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησα ήταν το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».
 
Ο Προπονητής της ΑΕΛ κ. Χριστάκης Χριστοφόρου μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
 
«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ το ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση του στην Ευρώπη και να του ευχηθώ ολόψυχα να προχωρήσει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε τον αγώνα και το τρόπαιο».
 
Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης τόνισε:
 
«Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά και κρίνουν τίτλους. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει ένας αθλητοπρεπέστατος αγώνας. Να ευχηθώ να γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει».
 
Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου ανέφερε με τη σειρά του:

«Με τη σειρά μου να συγχαρώ το ΑΠΟΕΛ για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη και εύχομαι να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι της Τετάρτης θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν είναι ποδόσφαιρο».

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 07:01

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.